Pete Wentz
|
12-27-2007, 02:04 AM
|
|||
|
|||
Pete Wentz
![]() Peter Lewis Kingston Wentz III (ur. 5 czerwca 1979 w Wilmette, Illinois) basista i kompozytor amerykañskiego zespołu Fall Out Boy, autor większości tekstów grupy. Tworzy też "chórki". Do jego charakterystycznych zachowañ na scenie należy zwisanie głową w dół z wszelkiego rodzaju rusztowañ, skakanie z wysokich obiektów w czasie występów. Jego rozpoznawczym ruchem na scenie jest demonstracja elektrycznego krzesła, jak powiedział w TRL. Pomyslałam, że można taki temat założyć ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy o innych członkach zespołu tez mogą powstać, ale aktualnie uznałam to za niekonieczne, zobaczymy jak będzie z tym tematem ![]() ..... |
|||
12-27-2007, 02:09 AM
|
|||
|
|||
Aaa więc. Gość świetny.
I ma cudownego psa ! ![]() |
|||
12-27-2007, 02:18 AM
|
|||
|
|||
myys, bo zaczynam mieć wrażenie, że wolisz psa od Pete'a
![]() ![]() ![]() ![]() ..... |
|||
12-27-2007, 02:22 AM
|
|||
|
|||
Ojjj no nie że od razu wole
![]() Taaak Pete świetnie się ubiera.... I te Jego cudowne bluzy ![]() |
|||
12-27-2007, 12:13 PM
|
|||
|
|||
Cytat:I te Jego cudowne bluzy Very Happy o taaaak. ![]() Pete,Pete... zwariowany ludek... pozytywnie zakręcony XDD ah... fajnie skacze na scenie na koncertach ^___^ ma psa? 0-o pokażcie zdjęcia ![]() Cytat:Ostatnio Pete spotyka się z Ashlee Simpson co?! :roll: nie no myślałam że z kimś innym :lol: ![]() |
|||
12-27-2007, 01:41 PM
|
|||
|
|||
To sobie wybrał
![]() ![]() ![]() WOLF |
|||
12-27-2007, 01:50 PM
|
|||
|
|||
Zdjęcia psa są w zdjęciach
![]() Mya dała kilka .... jedno takie gdzie jest na rękach u Pete'a i jedno co sobie na podłodze lezy i strasznie słodko wygląda ![]() |
|||
12-27-2007, 05:04 PM
|
|||
|
|||
tak zaraz potem zobaczyłam XDD tak myślałam że to ten co w teledysku był :lol:
![]() |
|||
12-27-2007, 11:41 PM
|
|||
|
|||
taak! Pete ! ^^
No wiec wogole to lubie go za role w OTH, hehe tak sie zaczelo lubienie Pete'a ^^ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
12-27-2007, 11:43 PM
|
|||
|
|||
Ja Go dzięki tej roli poznałam
![]() Tak jak cały FOB ![]() |
|||
12-27-2007, 11:45 PM
|
|||
|
|||
W zasadzie to ja tez, hehe ! Wogole to poznałam i polubilam, o.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
12-29-2007, 02:26 AM
|
|||
|
|||
Cytat:No wiec wogole to lubie go za role w OTH No fajną mial scene nie wiem czy pamiętacie 3x18 z Hil w łóżku pod kołdrą jak świecili jakąś latarką czy czymś xD ale szczerze to na aktora to on się średnio nadaje ![]() ![]() ..... |
|||
12-29-2007, 02:31 AM
|
|||
|
|||
Nooo On miał pare fajnych scen w OTH
![]() Oczywiście że pamietam 3s tak w ogole, w koñcu najlepszy..... No i się zgadzam że aktorem nie jest najlepszym ![]() ![]() |
|||
12-30-2007, 07:27 PM
|
|||
|
|||
w Bravo mozna czasem o nim poczytac ;]
a raczej o jego romansach ;P 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
12-31-2007, 02:08 AM
|
|||
|
|||
USA Magazine zapytało wiele gwiazd o postanowienia noworoczne. Wentz odpowiedzial z uśmiechem:
¦ciąć włosy. Po prostu założę miskę na głowę i to co będzie wystawać, obetnę. To chyba jedyna rzecz, którą jak na razie muszę zrobić, po prostu pozbyć się trochę tych pieprzonych włosów. no ja nie wyobrażam sobie tego od miski ![]() ![]() Pete ostatnio powiedział, że jest zainteresowany aktorstwem. "Nie chcę być kolesiem w zespole" na zawsze". Wentz myśli o małych rolach w niezależnych filmach. I radzi by go obserwować, ale nie oczekiwać, że będzie chciał zdobyć Oskara. Jakoś nie widze go jako aktora ![]() Cytat:w Bravo mozna czasem o nim poczytac ;] nie wiem nie czytam bravo ale założe sie ze to co tam wypisuja to najczesciej wyssane z palca glupoty ![]() ..... |
|||
12-31-2007, 04:29 AM
|
|||
|
|||
taa od nocnika odrazu ;P
![]() a jako aktor tez mi nie pasuje ;P a w bravo jak juz przegladam i znajde cos na jego temat to tylko dotyczace jego zycia towarzyskiego ![]() niczego nie zacytuje bo nawet tego nie czytam ;P tylko ogladam ![]() 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
01-01-2008, 06:26 PM
|
|||
|
|||
Cytat:a w bravo jak juz przegladam i znajde cos na jego temat to tylko dotyczace jego zycia towarzyskiego Very Happy kiedyś czytałam w sklepie o nim XDD coś tam było że na imprezie wszyscy się dość dużo napili i zrobili konkus (?). mieli na raz dwa trzy zdjąć spodnie i spowrotem założyć. tak szybciutko. I ktoś podczas tego zrobił zdjęcie pete'owi xD ![]() |
|||
01-02-2008, 02:09 AM
|
|||
|
|||
lol !
były zdjecia ? ocenzurowane ?! ;P 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|