THE POLICE
|
12-03-2007, 05:33 PM
|
|||
|
|||
THE POLICE
THE POLICE
![]() wikipedia.pl napisał(a):The Police brytyjska grupa rockowa, która zyskała popularność na fali muzyki punk. Na ich styl muzyczny wielki wpływ wywarła także muzyka ska. strona: http://www.thepolicefile.com/ THE POLICE w Polsce, w Chorzowie 26 czerwca. onet.pl napisał(a):Potwierdziły się informacje o koncercie grupy The Police w naszym kraju. Legendarne trio wystąpi 26 czerwca na Stadionie ¦ląskim w Chorzowie. ![]() [/quote] |
|||
01-06-2008, 05:33 PM
|
|||
|
|||
ankieta Irethuś
![]() a co to The Police, to znam tyle co z nazwy i kiedyś coś tam o nich na last.fm pisali że maja mieć koncert w Polsce. tyle :roll: ![]() |
|||
01-06-2008, 07:49 PM
|
|||
|
|||
Zapomniałam o ankiecie.
Dzięki ze uzupełniłaś. Ja może, może, może pojadę do Chorzowa. Chciałabym. Aluś, posłuchaj sobie piosenki "Roxanne" (mogłaś ją słyszeć m.in. w Moulin Rouge!) Poza tym zapewne kojarzysz kilka piosenek, ale nie wiesz, że to właśnie The Police. |
|||
01-06-2008, 08:14 PM
|
|||
|
|||
Bez bicia przyznaję, że znam tyle co każdy, czyli Every Breath You Take i Roxanne. Wstyd trochę, bo brat bardzo lubi. Jednak szanuję, w koñcu zespół-legenda, nie ma chyba osoby, która o The Police w ogóle by nie słyszała ;>
don't put your life in the hands of a rock'n'roll band who'll throw it all away x avatar BEZ INTERNETU DO KWIETNIA. |
|||
01-06-2008, 08:40 PM
|
|||
|
|||
Cytat:Aluś, posłuchaj sobie piosenki "Roxanne" a to ją znam 8) hihihihihihihih ![]() ![]() |
|||
01-06-2008, 09:51 PM
|
|||
|
|||
Cytat:Aluś, posłuchaj sobie piosenki "Roxanne"uwielbiam ja ![]() ![]() ![]() |
|||
01-08-2008, 10:26 PM
|
|||
|
|||
"Can't Stand Losing You" kolejna, którą powinnyście kojarzyć
![]() |
|||
01-21-2008, 02:58 PM
|
|||
|
|||
z tego co sie orientuje to ma byc ich koncert w tym roku u nas
![]() 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
01-27-2008, 11:14 PM
|
|||
|
|||
Pojechałabym na koncert...
Tylko z kim? Muszę koleżanki i kolegów namówic, bo jak nie, to jesli pojadę to z rodzicami... Legendarny zespół. Lubię ich słuchać... Sting sam na sam też ma ciekawe utwory ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
01-28-2008, 09:26 PM
|
|||
|
|||
koncert jest w Chorzowie.
niestety nie ma ceny biletów :/ 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
01-28-2008, 09:31 PM
|
|||
|
|||
Powoli zagłębiam się w ich dyskografię. I.. i co? Sting ma cudowny głos.
Mają takie przyjemne piosenki. Wiem, ze niektórzy moga mnie za to zlinczować, ale ja uważam, że the Police to raczej pop. taka przyjemna popowa muzyczka. jak się ktoś uprze to pop-rockowa. Ejmen. ![]() |
|||
01-29-2008, 10:56 AM
|
|||
|
|||
Cytat:pop-rockowa.mi The Police nigdy nie brzmiało jak prawdziwy rock. Taki typowy ![]() Oni są tak na pograniczu jak The Roxette ![]() I tak lubie ten zespół.. a co! Nie słucha się czegoś, bo ma fajną nazwę, tylko zależnie od tego czy dobrze brzmi... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
01-29-2008, 06:12 PM
|
|||
|
|||
Aaa. Już miałam bilety kupować, ale zorientowałam się, że w tym dniu to ja będę w Chorwacji na wakacjach.
![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|