Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowy użytkowniku przywitaj się !
11-22-2009, 02:52 PM
RE: Nowy użytkowniku przywitaj się !
haha, nie wierze!
CZEŚĆ

WOLF
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-22-2009, 04:35 PM
Heja Smile

Ever since I was 12 years old I had to defend my love for heavy metal against those who say it's a less valid form of music. My answer now is that you either feel it or you don't. If metal doesn't give that overwhelming surge of power that make the hair stand up at the back of your neck, you might never get it, and you know what? That's okay, because judging by the 40,000 metalheads around me we're doing just fine without you.
Sam Dunn
11-22-2009, 07:04 PM
Aaa Pannica się objawiła Big Grin Big Grin Które to niby podejście? Uważaj, bo uwierzę, ze jesteś nieśmiała, a z resztą niektóre forumowe osobniki (nie wytykam paluchami Tongue ) nie znają tego słowa, więc nadrabiają za wszystkich
11-22-2009, 08:25 PM
panna! o lool. kogo ja widzę? Tongue Wiiiniar!

[Obrazek: 1491fz6.jpg] [Obrazek: hx8ylc.jpg] [Obrazek: dviz4x.jpg] [Obrazek: 156tt2h.jpg]
11-22-2009, 09:52 PM
(11-22-2009 07:04 PM)kinia napisał(a):  Aaa Pannica się objawiła Big Grin Big Grin Które to niby podejście?
Nie chodzi o skromność i wstydliwość (a w parze ze mną, to akurat oksymorony Big Grin) a raczej o zrobienie dobrego, 'pierwszego' wrażenia. Big Grin
Ależ Ty dużo mówisz o swoim dużym mówieniu ! Smile
Łojezuniu, jak Ja chcę tego doświadczyć na żywo. Big Grin
(11-22-2009 08:25 PM)Bee132 napisał(a):  Wiiiniar!
Ła ta fak bee ? Big Grin
A, chodzi o mojego casanove z avka, to nic siatkarskiego (wyjątkowo Big Grin). Raczej Skinsowego, a jeszcze dokładniej Chrisowego.Smile
Siatkarzy z tego co mi wiadomo nie zaczęto obsadzać w Skinsach, jeszcze ! Big Grin

Dobra koniec bredni z mojej strony. Idę działać !

chrisiątko, szau.
11-22-2009, 10:03 PM
owocnego dzialania zycze ;p

WOLF
11-23-2009, 08:35 PM
(11-22-2009 09:52 PM)panna_b napisał(a):  Nie chodzi o skromność i wstydliwość (a w parze ze mną, to akurat oksymorony Big Grin) a raczej o zrobienie dobrego, 'pierwszego' wrażenia. Big Grin
Ależ Ty dużo mówisz o swoim dużym mówieniu ! Smile
Łojezuniu, jak Ja chcę tego doświadczyć na żywo. Big Grin
To wybornie, że Panna też dużo mówi Tongue ale ja akurat w tym poście nie miałam siebie na myśli, bo na rockm zbyt często się nie wypowiadam Tongue

(11-22-2009 09:52 PM)panna_b napisał(a):  Dobra koniec bredni z mojej strony. Idę działać !
Do boooju, Panno, do boojuu Big Grin
11-23-2009, 11:46 PM
Panno, mówiłam o Winiarze ogólnie Big Grin tak o! bez żadnego głębszego pzresłania zwiazanego z avkiem Tongue

[Obrazek: 1491fz6.jpg] [Obrazek: hx8ylc.jpg] [Obrazek: dviz4x.jpg] [Obrazek: 156tt2h.jpg]
11-24-2009, 10:50 PM
Uła co za dyskusje, i mnie tu nie ma Big Grin witam wszystkich nowych, przepraszam za ciągłe nieobecności postanawiam poprawę proszę o pokutę (tak się tylko mówi, nie dowalaj mi just nic do roboty ;p ) i rozgrzeszenie, chociaż pewnie jak i po wyjściu z konfesjonału niewiele to zmieni, no ale znajcie moje dobre intencje i chęci Big Grin
i nie wiem czemu gadam o konfasjonale, ale matura z polskiego bywa wyczerpująca umysłowo, więc proszę się nie dziwić nie śmiać tylko współczuć Big Grin
11-25-2009, 07:18 PM
Cytat:Siatkarzy z tego co mi wiadomo nie zaczęto obsadzać w Skinsach, jeszcze ! Big Grin
Aaa, to by było! Big Grin
I wiitam bardzo wszystkich, jak przyjemnie tu. I o jaa, e7ka, jak dawno Cię nie widziałam!(czytałam?)
11-25-2009, 07:32 PM
czytałam widziałam słyszałam, wszystko tu dziwnie brzmi, więc spoko, w każdym razie ja Ciebie też myysiaczku ;p
11-25-2009, 11:36 PM
Ach powroty Wink Panno chyba się już nagadałaś, bo jakoś nie widzę twego nick'a w każdym możliwym temacie, a jak wiadomo da się to zrobić Tongue
11-27-2009, 03:45 PM
(11-25-2009 11:36 PM)kinia napisał(a):  Panno chyba się już nagadałaś, bo jakoś nie widzę twego nick'a w każdym możliwym temacie, a jak wiadomo da się to zrobić Tongue
Przecież wiesz, jak szybko mi wszystko tu przychodziło. Wejście, zarejestrowanie, zalogowanie, napisanie, razem z rok tylko. Więc nie powinnaś się dziwić specjalnie. Big Grin
Łoj, tremę mam. Big Grin

chrisiątko, szau.
11-28-2009, 12:00 AM
*Stig śmieje sie pod nosem, myśląc o karze, jaką nałoży na Panne jeśli nie wypowie sie w conajmniej 20 tematach.*

11-28-2009, 12:53 AM
STIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG!!!!!!!!!!!!!!! tego mi było trzeba Big Grin
Odpowiedz 

Skocz do: