System reklamy Test
rockm.serialowo.com | forum muzyczne
Miles Kane. - Wersja do druku

+- rockm.serialowo.com | forum muzyczne (http://rockm.serialowo.com)
+-- Dział: ROCK MUSIC (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: ARCTIC MONKEYS & THE LAST SHADOW PUPPETS (/forumdisplay.php?fid=122)
+---- Dział: THE LAST SHADOW PUPPETS (/forumdisplay.php?fid=125)
+----- Dział: Zespół (/forumdisplay.php?fid=126)
+----- Wątek: Miles Kane. (/showthread.php?tid=627)

Miles Kane. - bluevein - 05-08-2009 10:30 AM

[Obrazek: x52d2c8ea.jpg]

Ma 22 lata, gitarzysta dawnego zespołu The Little Flames, gitarzysta i wokalista swojego obecnego zespołu The Rascals... oraz 1/2 The Last Shadow Puppets.
Genialny muzyk, gitarzysta i człowiek. A do tego skromny. No i ma styl...oj ma Smile

Dużo osób wypowiadających swoją opinie na forach czy pod artykułami mówi, że wygląda jak zaginiony syn Paula McCartney'a albo jak on sam za młodu Smile

RE: Miles Kane. - Nel - 05-08-2009 05:44 PM

no mi on bardzo McCartney'a przypomina Big Grin
i szczerze mówiąc to poznałam go dopiero mniej więcej rok temu, odkąd zobaczyłam go w teledysku "The Age Of Understatement" Tongue
Dlatego na początku pomyślałam, że to jakaś piosenka Beatlesów której nie słyszałam, no i dopiero wtedy zauważyłam obok niego Alexa Big Grin
Piękny głos i styl..oj ma, ma Big Grin

RE: Miles Kane. - bluevein - 05-08-2009 11:17 PM

Jest taki filmik z koncerty, gdzie naprawdę wygląda jak Paul. To aż niewiarygodne! Big Grin
niedługo zamieszczę wszystkie ulubione videła to sobie pooglądacie Big Grin

RE: Miles Kane. - Punk'sNotDead - 05-12-2009 10:25 AM

Wygląda jak Paul. Aż za bardzo. lol Ale to jeszcze bardziej dodaje uroku muzyce i zespołowi, bo uwielbiają Beatlesów.

Jest świetnym muzykiem. Vokal, giatara. Świetnie. Smile

RE: Miles Kane. - bluevein - 05-26-2009 11:22 PM

W ogóle urzeka mnie jego głos, z każdym dniem coraz bardziej. Ta jego kjut chrypa i akcent <3 ah!

RE: Miles Kane. - bluevein - 05-31-2009 12:41 PM

http://www.youtube.com/watch?v=ffOlBL8at5E&feature=channel_page

piękny człowiek, śpiewający piękny cover pięknej piosenki xD <3

RE: Miles Kane. - bluevein - 08-29-2009 11:58 AM

Nie wiem czy kogoś to interesuje czy nie, ale zespół Miles'a THE RASCALS właśnie się rozpadł i z tego co czytałam Miles chce zrobić coś solo [ale nie wiem nic konkretnie]. Jednak fani TLSP nie mają się czym martwić bo pan Kane nadal chce kontynuować współpracę z Alexem Tongue

najlepiej by było gdyby Alex wziął Milesa do Małpek! <3