![]() |
Ulubione utwory! - Wersja do druku +- rockm.serialowo.com | forum muzyczne (http://rockm.serialowo.com) +-- Dział: ROCK MUSIC (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: ARCTIC MONKEYS & THE LAST SHADOW PUPPETS (/forumdisplay.php?fid=122) +---- Dział: ARCTIC MONKEYS (/forumdisplay.php?fid=123) +----- Dział: Twórczość (/forumdisplay.php?fid=127) +----- Wątek: Ulubione utwory! (/showthread.php?tid=625) |
Ulubione utwory! - bluevein - 05-07-2009 10:34 PM Nie wiem czy wiecie, ale prawie każdy wydany singiel Małpek znalazł się na #1 UK charts ![]() musi coś w nich/w ich muzyce zatem być ![]() Także, jakie są wasze ulubione piosenki by them? ![]() które rządzą pod względem energii? tekstu? melodii albo po prostu do któych macie największą słabość ![]() RE: Ulubione utwory! - justin - 05-07-2009 10:38 PM Balaclava i Brainstorm! two b xD to do tych energicznych moim zdaniem, bo ja np jak byłam na wsi to na dworze do tych piosenek tańczyłam/skakałam i do dziś pamiętam i sentyment mam, a owszem ![]() a o innych piosenkach później ![]() RE: Ulubione utwory! - bluevein - 05-07-2009 10:42 PM Brainstorm miażdży ![]() ![]() Ja to ostatnio powracam to pierwszej miłości czyli I Bet You Look Good on the Dancefloor. Zapomniałam jak genialna jest ta piosenka! ![]() ![]() Ano i 505, niedoceniona piosenka z drugiej płyty a jedna z moich ulubionych. Tekst piękny i melodia, a najbardziej umuje mnie chyba to, że Miles tam gra na gitarze. Tam naprawdę czuć tego człowieka ![]() RE: Ulubione utwory! - justin - 05-07-2009 10:43 PM Jaka niedoceniona;p ja 505 bardzo doceniam, jedna z moich ulubionych.l RE: Ulubione utwory! - bluevein - 05-07-2009 10:46 PM My doceniamy i kochamy, ale ogólnie z tego co widzę/czytam czy to na laście czy to gdzieś to jest naprawdę niedoceniona ![]() |