![]() |
Ulubione piosenki. - Wersja do druku +- rockm.serialowo.com | forum muzyczne (http://rockm.serialowo.com) +-- Dział: ROCK MUSIC (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: THE BEATLES (/forumdisplay.php?fid=80) +---- Dział: Twórczość (/forumdisplay.php?fid=82) +---- Wątek: Ulubione piosenki. (/showthread.php?tid=619) |
Ulubione piosenki. - bluevein - 05-02-2009 10:24 AM Hej hoooo... The Beatles to być może najważniejszy zespół w historii muzyki a tu się nic nie dzieje xD Wiem, że ich kochacie... a jak nie kochacie to nawet nie wiecie, że kochacie ![]() Tego zespołu nie da się nie znać i każdy choć raz słyszał jakąś ich piosenkę! Także napiszcie te swoje ulubione ![]() te, które słuchacie najczęściej, te, z najlepszym tekstem, te, do których macie największy sentyment. Dzielmy się miłością! yaya ![]() ![]() RE: Ulubione piosenki. - Ireth - 05-03-2009 01:05 PM Kurdę, mogłabym wymieniać bardzo długo... ale ze względu na sentyment i okoliczności - Michelle i Norwegian Wood a wszystko z Rubber Soul - mojej absolutnie ukochanej płyty. Uświadomiłam sobie to niedawno, ale RS lubię nawet bardziej niż Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band RE: Ulubione piosenki. - bluevein - 05-04-2009 05:29 PM Ja za to oszalałam ostatnio na punckie I Want You (She's so Heavy) z Abbey Road ![]() polecam bardzo wszystkim. Tekst nie jest skomplikowany, ale to muzyka mnie zachwyciła. |