![]() |
płyta- Battle For The Sun - Wersja do druku +- rockm.serialowo.com | forum muzyczne (http://rockm.serialowo.com) +-- Dział: ROCK MUSIC (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: PLACEBO (/forumdisplay.php?fid=10) +---- Dział: Twórczość (/forumdisplay.php?fid=53) +---- Wątek: płyta- Battle For The Sun (/showthread.php?tid=593) |
płyta- Battle For The Sun - justin - 04-20-2009 08:12 PM nowa płyta Battle For The Sun! wszystko o nowej płycie, nasze oczekiwania, rozmowhy o singlach itd... ![]() 1.'Kitty Litter' 2.'Ashtray Heart' 3.'Battle For The Sun' 4.'For What It’s Worth' 5.'Devil In The Details' 6.'Bright Lights' 7.'Speak In Tongues' 8.'The Never-Ending Why' 9.'Julien' 10.'Happy You're Gone' 11.'Breathe Underwater' 12.'Come Undone' 13.‘Kings Of Medicine’ RE: płyta- Battle Foir The Sun - Nel - 04-20-2009 08:35 PM No to zacznijmy od oczekiwań ![]() Mam nadzieję, że cała będzie tak hipnotyzująca jak np Protect me from what I want czy Space Monkey ![]() RE: płyta- Battle Foir The Sun - justin - 04-20-2009 08:36 PM już 2 piosenki słyszeliśmy więc wiesz ;d RE: płyta- Battle Foir The Sun - Nel - 04-20-2009 08:42 PM kto słyszał ten słyszał ![]() RE: płyta- Battle Foir The Sun - justin - 04-20-2009 08:46 PM to trzeba było słyszeć ;p jedną nawet for lubi bardzo. Placebo - Battle For The Sun http://www.youtube.com/watch?v=um5lZWUtYEQ Placebo For what It's Worth http://www.youtube.com/watch?v=p2t0kUxHw2M RE: płyta- Battle Foir The Sun - foragain - 04-21-2009 12:56 PM według mnie ta płyta będzie lepsza od poprzednich ( zważając ze dwie nowe piosenki mi się podobają , gorzej z poprzednimi płytami ![]() Z tego co czytałem to niektórym stałym fanom się nie podoba bo podobno odchodzą od wcześniejszego stylu. RE: płyta- Battle Foir The Sun - justin - 04-21-2009 03:26 PM nie wiem czy możesz mówić lepsza... może lepsza dla Ciebie... a ogólnie fani to trzymają sie tylko wzorca z pierwszych płyt. Meds im też się nie podobała bo inna, a przecież ta płyta jest świetna. A z doświadczenia wiem, że Placki najlepiej trafiajaą po czasie ;p RE: płyta- Battle Foir The Sun - justin - 04-21-2009 03:38 PM awwwwwwww! i video do For What It's Worth ! http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=56112658 RE: płyta- Battle Foir The Sun - Ireth - 04-21-2009 04:11 PM Justinko, w temacie jest Battle FOIR a w poście FOT xD Coś Ci nie wychodzi pisanie słowa FOR xD ... forek zaraz poczuje się obrażony ![]() Co do samej płyty: Nareszcie! Wkurzam się okropnie, jak ludzie narzekają na zmiany w stylu grania zespołów- to jest konieczne! Inaczej stoi się w miejscu i nie widzę sensu nagrywania kolejnych płyt. Płyta dla mnie znaczy, że zespół chce coś pokazać. I na to liczę. Placebo <3 .... nieważne jaka będzie płyta, przyjmiemy ją serdecznie! RE: płyta- Battle For The Sun - justin - 04-21-2009 04:14 PM hah, rzeczywiście ;p wszystko przez fora ;d;d;d a jak Ci sie te 2 piosenki podobają? Mi się ten teledysk podoba, fajny jest ;d RE: płyta- Battle For The Sun - foragain - 04-21-2009 04:21 PM no właśnie nie wie o co chodzi ![]() Ja też jestem zadowolony ze zmiany stylu , jak dla mnie na plus ![]() RE: płyta- Battle For The Sun - justin - 04-21-2009 04:22 PM Starych im nie brakuje ![]() RE: płyta- Battle For The Sun - Ireth - 04-21-2009 04:26 PM Teledysk na "+" podobają mi się te plakietki z napisami. Hm, natomiast z piosenek to lepsza Battle ... ale to może być spowodowane ilością odsłuchań. Znaczą różnicą, bo od Battle... zdążyłam się uzależnić. W ogóle od całego Placebo. Codziennie jadąc do szkoły muszę przesłuchać jakąś płytę bo inaczej mam kiepski dzień ^^' Czekamy do 8 czerwca. Ooo i jak ktoś ma ten nowy singielek w wersji mp3 to będę wdzięczna. RE: płyta- Battle For The Sun - justin - 04-21-2009 04:30 PM dzisiaj miał być niby do ściągnięcia, ale nei wiem jak to jest... też przydałoby się w go porządnie wsłuchać. hah, bosko Ireth, ja ostatnio troche mniej Placebo slucham,ale... Placebo kocham najbardziej ;ld RE: płyta- Battle For The Sun - foragain - 04-21-2009 04:32 PM ja mam zaraz wam wrzucę ![]() Prosim ![]() RE: płyta- Battle For The Sun - Ireth - 04-21-2009 04:42 PM Wielkie thx. Czy dla Was piosenka Blue American też jest taka przygnębiająca, smutna i dołująca? Idę słuchać nowego singielka ![]() RE: płyta- Battle For The Sun - justin - 04-21-2009 04:48 PM a sluchalas wczoraj radia Ireth ? ![]() ja sie strasznie cieszyłam jak usłyszałam Molko w tym wywiadziku xD RE: płyta- Battle For The Sun - Ireth - 04-21-2009 08:06 PM Nie słuchałam, wczoraj nie miałam czasu. Niemniej jednak ŻAŁUJE ![]() Nowy singiel już na mp3, jutro w czasie godzinnej podroży do szkoły będę mogła wsłuchać się do woli. RE: płyta- Battle For The Sun - justin - 04-22-2009 02:29 PM ja się wsłuchałam i w końcu mogę powiedzieć, że mi się podoba ![]() RE: płyta- Battle For The Sun - *olka* - 04-22-2009 02:52 PM Hm hm, Battle mi się bardziej podobała, chyba ta musi jeszcze chwile poczekać by do mnie trafić ![]() RE: płyta- Battle For The Sun - Ireth - 04-22-2009 07:10 PM Do mnie już trafiła, wystarczy zobaczyć mój last.fm xD RE: płyta- Battle For The Sun - justin - 04-22-2009 07:25 PM oh, Ireth, dzisiaj mojego lasta nawiedzał identyczny obraz ;p RE: płyta- Battle For The Sun - foragain - 04-23-2009 09:58 AM tak czytam i czytam i nie wiem na co tak wszyscy narzekają, w końcu trzeba się rozwijać, a nie cały czas trzymać się kurczowo tego samego stylu ![]() Ps. też mi się podobają plakietki z napisami ![]() RE: płyta- Battle For The Sun - radek08 - 04-25-2009 11:03 AM Tak nie trzymać się stylu ![]() ![]() A For What It's Worth już nie jest taka fajna jak Battle For The Sun i najgorsze jest to,że jeszcze niedawno ta piosenka by mi się cholernie podobała,bo szybsza itd. teraz się przekonałem,że poprzednie piosenki są idealne ![]() RE: płyta- Battle For The Sun - bluevein - 05-05-2009 12:03 PM Premiera jest na początku czerwca, tak? Gut! będę miała czas ażeby to przesłuchać ją i przygotować się na Opener'a, gdzie jak mniemam grupa przyjedzie już z nowym materiałem. Dwie pierwsze piosenki są spoko, ale chciałabym włączyć płytę i tak żeby leciała i leciała i dopiero wtedy wydać ocenę. Nigdy nie byłam wielkim fanem Placebo, ale lubię ich i straszną szkodą by było gdyby ta nowa płyta okazała się gorsza. RE: płyta- Battle For The Sun - foragain - 05-06-2009 07:10 PM jak dla mnie to ona okaże się lepsza od wszystkich pozostałych , no ale trzeba poczekać jeszcze z oceną ![]() RE: płyta- Battle For The Sun - justin - 05-23-2009 09:34 AM http://www.empik.com/empikultura/aktualnosci/placebo-battle-for-the-sun-premiera-juz-5-czerwca-,472229 Zastanawiam się czy warto kupić tą wersję cd+dvd... bo gorzej jak ten zapis z powstawania płyty potrwa 30 minut ![]() RE: płyta- Battle For The Sun - foragain - 05-31-2009 12:34 PM piosenka Ashtray Heart jest świetna ![]() RE: płyta- Battle For The Sun - justin - 06-03-2009 11:24 AM 5 lecę do empiku i zakupuje oryginał. bo to co się kocha powinno się szanować i nie piratować ;p; na razie słyszałam 3 piosenki, i każda mi się podoba, jedna bardziej od drugiej ;p RE: płyta- Battle For The Sun - bluevein - 06-07-2009 12:36 PM Wszyscy mówili, że płyta miażdży, także ściągnęłam, lecz mnie na razie nie zmiażdżyła. Dwie piosenki mi się podobają na razie na tyle, żeby chcieć je słuchać często ![]() ![]() RE: płyta- Battle For The Sun - justin - 06-07-2009 06:23 PM czy płyta miażdży... moim zdaniem nie miażdży. mimo wszystko, mimo całej mojej miłości do Placebo. ale nie twierdzę też, że się nie podoba. Bo się podoba, ale tak naprawdę nie wyrobiłam sobie dokładnego zdania o niej... I nie stwierdzę też, że jest lepsza od innych płyt ;p Ale ja chyba żadnej płyty nie potrafię postawić wyżej nad pozostałymi. A Placebo i tak zawsze trafia najbardziej dopiero za którymś tam razem ;p a piosenki które teraz się nie podobają mogą kiedyś zawładnąć Twoimi uszami ;p RE: płyta- Battle For The Sun - foragain - 06-18-2009 11:33 AM w końcu stworzyli coś porządnego a wy już narzekacie ![]() RE: płyta- Battle For The Sun - justin - 06-18-2009 11:56 AM w końcu ? ![]() musze jakąś porządną recenzje napisać tej płyty ;p |