![]() |
Wyniki - Wersja do druku +- rockm.serialowo.com | forum muzyczne (http://rockm.serialowo.com) +-- Dział: FORUM (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Konkursy (/forumdisplay.php?fid=99) +--- Wątek: Wyniki (/showthread.php?tid=542) |
Wyniki - Nel - 03-23-2008 07:57 PM Uwaga! Uwaga! <tududududum werble!> oto wyniki konkursu z wiedzy o MCR 1. justin 19/20 pkt 1. myys 19/20 pkt 3. sugar 18/20 pkt Jak widac mamy do czynienia z prawdziwymi fankami MCR, bo pytania nie były łatwe, a mimo to dziewczyny odpowiedziały dobrze na praiwe wszystkie pytania. myslę, ze należą im się duuuuuuże brawa ![]() Co do nagrody to pomyślałam, że najlepiej ( o ile nie macie innych, indywidualnych pomysłów ), skoro nie jestem adminem, ani nie zajmuję się grafiką nagrody będą następujące: 1 miejsce - 3 przetłumaczone teksty dowolnych piosenek 2 miejsce - 2 przetłumaczone teksty dowolnych piosenek 3 miejsce - 1 przetłumaczony tekst dowolnej piosenki z tym, że skoro mamy dwa pierwsze miejsca, to zarówno justin jak i myys będą miały po 3 teksty, a sugar powinna 1, ale w związku z tym, ze przegrała jednym tylko punktem bedzie miała 2 ![]() pasuje? P.S. jeszcze dodam, że jak bedziecie chciały się dowiedzieć gdzie zrobiłyście błędy (żeby wiedzieć na przyszłość) to dajcie znać ![]() - justin - 03-23-2008 09:12 PM awww, jestem dumna z siebie ![]() Ale ciekawa jestem gdzie zrobiłam błąd więc mów ![]() Dziękuje za zorganizowanie konkursu! ![]() - Kamisiacz - 03-23-2008 10:07 PM Gratulacje ![]() - Nel - 03-23-2008 10:31 PM 10) Skąd pochodzi większość członków zespołu? a) Los Angeles b) New Yersey c) New York d) Murder Scene e) Dwie odpowiedzi są poprawne zaznaczyłaś b, a poprawna odpowiedź to e ![]() Murder Scene to druga nazwa New Yersey ![]() i co ciekawsze, mam nadzieję, że myys się nie wkurzy jak napisze nie pytając ją o zdanie, ale obydwie zrobiłyście identyczny błąd :lol: - justin - 03-23-2008 11:04 PM to takie podchwytliwe było ![]() ![]() ![]() Ale rozumiem jakie było założenie pytania ![]() - Bee132 - 03-23-2008 11:39 PM gratulacje ![]() - justin - 03-24-2008 12:47 PM Cytat:gratulacjedzięki ![]() Tobie się wiele należy e7ka za takie ładne udzielanie się na forum ![]() Co do tych tekstów... to obojętnie jakiego zespołu? czy tylko mcr? - Bee132 - 03-24-2008 01:14 PM Cytat:Tobie się wiele należy e7ka za takie ładne udzielanie się na forumdostaniesz lizaczka ![]() - sugar - 03-24-2008 01:17 PM Aww, jestem na podium, nie spodziewałam się, zwłaszcza, że trochę zaszalałam ![]() ale nevermind, cieszę się ![]() chciałabym wiedzieć, jakie błędy zrobiłam, ale jeśli można, to na priv. message. muszę się zastanowić teraz nad nagrodą, tak? - Nel - 03-24-2008 03:27 PM Cytat:Co do tych tekstów... to obojętnie jakiego zespołu? czy tylko mcr?dowolna dowolność ![]() Cytat:chciałabym wiedzieć, jakie błędy zrobiłam, ale jeśli można, to na priv. message.nie ma sprawy ![]() Cytat:muszę się zastanowić teraz nad nagrodą, tak?koniecznie ![]() ![]() - sugar - 03-24-2008 03:30 PM e7ka napisał(a):i tak gratuluję, bo naprawdę świetnie wam poszło, szczerze mówiąc czułam się zawiedziona że tak dobrze xDuśmiałam się :wink: już mniej więcej wiem, co sobie zażyczę. będziesz miała trudne zadanie. - justin - 03-24-2008 03:30 PM Cytat:i tak gratuluję, bo naprawdę świetnie wam poszło, szczerze mówiąc czułam się zawiedziona że tak dobrzetakie maniaki brały udział w konkursie więc jakich wyników się spodziewałaś ![]() A pytania byly genialne ![]() więcej takich konkursów ![]() ![]() ![]() - Nel - 03-24-2008 03:32 PM Cytat:(w sensie, że tematowych, ale niekoniecznie o mcr )domyślam się ![]() Cytat:A pytania byly genialnecieszę się że się podobało ![]() Cytat:takie maniaki brały udział w konkursie więc jakich wyników się spodziewałaśfakt, zapomniałam o tym :lol: - myys - 03-24-2008 03:36 PM Ołł jak fajnie ![]() A ten błąd to wiedziałam że chodzi o to z tym pochodzeniem. Zastanwiałam się nad tym dosc dlugo , ale stwierdziłam że co tam i zaznaczyłam tylko to jedno ![]() Ale i tak myślałam że będe mieć więcej błędów ![]() Gratuluje pozostałej dwójce ![]() I Tobie e7ka ze przygotowanie tak fajnego konkursu ![]() |