![]() |
GALA ROZDANIA NAGRÓD! - Wersja do druku +- rockm.serialowo.com | forum muzyczne (http://rockm.serialowo.com) +-- Dział: FORUM (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Konkursy (/forumdisplay.php?fid=99) +--- Wątek: GALA ROZDANIA NAGRÓD! (/showthread.php?tid=505) |
GALA ROZDANIA NAGRÓD! - ala.wzs - 02-20-2008 09:16 PM Witamy na uroczystej gali rozdania nagród Rock Music Forum Awards! Jak już wiecie na przełomie grudnia i stycznia nominowaliście w trzynastu kategoriach najlepsze zespoły i muzyków. Czas oficjalnie ogłosić wyniki! Tegoroczną Galę poprowadzi Ala, prosimy na scenę ! ( Na sali rozlegają się wielkie brawa) Uff&w koñcu się zaczyna. Muszę przyznać, że miałam wielki problem z dobraniem sukni na dzisiejszy wieczór. Nawet postanowiłam sama uszyć dla siebie kreację. Niestety skoñczyło się na poszarpanych strzępkach materiału i nieco uszkodzonej ambicji. W koñcu zdałam sobie sprawę, że nieważne jak będę wyglądać, ponieważ gwiazdami wieczoru będziecie Wy moi mili pañstwo oraz tegoroczni zwycięzcy. A więc zaczynamy! Kategoria Najlepszy Zespół Rock/alternative Nominowani: -Coldplay -Fall Out Boy - Linkin Park -My Chemical Romance -Panic! At The Disco -Placebo -The Kooks Najlepszym zespołem Rock/ Alternative zostaje& PLACEBO!!! (*wiwaty i okrzyki radości*) (Na scenę wychodzą członkowie zespołu Placebo i stają przy mównicy.) Brian Molko: Dobry wieczór! Jestem zachwycony że wygraliśmy w takiej kategorii, walcząc z takimi wspaniałymi zespołami. Chciałbym podziękować za te wszystkie głosy oddane na nas . Dziękuję! Stefan Olsdal: O tak! Ja też dziękuję bardzo za głosy i za to że tyle osób słucha i prawdopodobnie uwielbia nasz zespół. Wiele to dla nas znaczy więc dziękuję jeszcze raz! (*brawa na sali*) (Brian i Stefan schodzą ze sceny) ![]() Katergoria Najlepsza Nazwa Zespołu Rock/Alternative Nominowani: -Fall Out Boy -My Chemical Romance -Panic! At The Disco -Placebo -Red Hot Chili Peppers Zespołem o najlepszej nazwie zostaje& Panic! At The Disco!!! (*brawa, brawa i jeszcze raz brawa*) (na scenę wchodzą członkowie zespołu Panic! At The Disco, rozmawiają ze sobą po czym stają przy mównicy) ![]() Brendon Urie: OH! Dziękujemy bardzo! Ja uwielbiam naszą nazwę zespołu i cieszę się że Wam też się podoba. Naprawdę. Jon Walker: To bardzo miłe że na nas głosowaliście więc dziękuję Wam za to. (Jon robi wielki uśmiech i klaszcze kilka razy) Brendon Urie: Ross??? Ryan Ross:Tak, bardzo dziękujemy and I dont konow (*i sam nie wiem)& Może po prostu już zagramy ? (Spencer Smith szybkim krokiem dochodzi do perkusji ,Ryan Ross i Jon Walker łapią za gitary ) A Teraz przed Wami Panic! At The Disco wykonają Build God Than Well Talk!!! (*ogromne brawa*) http://pl.youtube.com/watch?v=0p6Sti-AIWE O jejku,jejku& Ten Brendon to zawsze coś wymyśli& Czyż nie wspaniały występ? Mogliśmy wcześniej pomyśleć o koncertach na większą skalę, nieprawdaż? A teraz wracajmy to kolejnych kategorii. Kategoria Najlepsza Nazwa zespołu Pop/Hip-Hop Nominowani: -Black Eyed Peas -Gym Class Heroes -Maroon 5 -Timbaland W tej kategorii wygrywa& Black Eyed Peas!!! (*brawa*) (na scenę wchodzi Fergie-Stacy Ann Ferguson ) Fergie: Cześć! Przykro mi w imieniu całego zespołu, że ich tu nie ma, ale niestety tak się złożyło, więc tylko ja jestem. Możecie sobie wyobrazić teraz że stoją obok mnie ciesząc się i mówiąc Dziękujemy! Dziękujemy! Dziękujemy! (Fergie bijąc brawo schodzi ze sceny) A teraz wystąpi gościnnie zespół Coldplay z piosenką Yellow!!! http://youtube.com/watch?v=iYuyar-rrNY Cóż za wspaniały i emocjonujący występ! No ale wszystko co dobre szybko się koñczy& Przejdźmy teraz do kolejnych kategorii. Kategoria Największy Hit Rock/Alternative Nominowani: -"Teenagers" My Chemical Romance -"Naive" The Kooks -''Fix You'' Coldplay -"Running up that hill" Placebo -''This Picture'' Placebo -"Dance, Dance" Fall Out Boy Największym hitem rock/alternative zostaje& Running Up That Hill-Placebo!!! (*wiwaty*) (na scenę wchodzi Brian Molko) Brian Molko: Jestem zaskoczony tym, że wybraliście Running Up Taht Hill jako największy hit! Oczywiście bardzo mile zaskoczony. Doceniam to, że choć jest to cover, tak bardzo spodobał on się publiczności.Dziękuje bardzo! A teraz specjalnie dla Was Runnig Up That Hill! (zza kulis wyłaniają się pozostali członkowie zespołu Stefan Olsdal i Steven Hewitt i zespół gra zwycięską piosenkę) http://youtube.com/watch?v=GHXVXG2kXBo&feature=related Placebo jak zwykle potrafi rozgrzać publiczność do czerwoności. Następnym razem muszę pamiętać, aby zabrać ze sobą mały wiatraczek dla ochłody. Tak czy inaczej poznaliśmy już zwycięzców w 4 kategoriach. Ale wiele emocji jeszcze przed nami więc rozkoszujcie się dzisiejszym wieczorem do koñca i wynieście z niego to co najlepsze. (* bardzo głośnie oklaski i wiele krzyków*)(Członkowie Placebo schodzą ze sceny) Kategoria Największy Hit Hip-Hop Nominacje: -Three 6 Mafia- "Stay Fly" -Mims "This Is Why I'm Hot " -Fat Joe feat Nelly "Get It Poppin" -Lil Bow Wow/Lil' Wayne/Lil' Zane/Sammie " Hardball" W kategorii największy hit hip-hop zwycięża Fat Joe feat Nelly z piosenką Get It Poppin (*brawa*) (Na scenę wychodzi Fat Joe- Joseph Antonio Cartagena) Fat Joe: Co słychać ludzie?! Ale tu jest fajna zabawa nie?! Ogromne dzięki za wybranie Get In Poppin jako największy hit hip-hop. Thanks! (schodzi ze sceny) ![]() Kategoria Największy Hit Pop Nominacje: -Nelly Furtado "Say It Right" -Nelly Furtado-" Meaneater" -Nelly Furtado - "All Good Things Come To An End " -Justin Timberlake - "SexyBack" -Christina Aguilera - "Hurt" Jako największy hit pop wybraliście& Say It Right Nelly Furtado! (Nelly Furtado wchodzi na scenę ) Nelly Furtado: Dobry wieczór! Chciałabym podziękować bardzo za to, że wybraliście Say It Right jako największy hit pop. Mam nadzieję, że się za bardzo nie zarumieniłam, ale jestem strasznie podekscytowana. Ale mówią, że dobry puder ukryje wszystko.(Nelly chichocze do publiczności)Jestem naprawdę szczęśliwa, dziękuje jeszcze raz! (rozlegają się oklaski i Nelly schodzi ze sceny) ![]() A teraz specjalnie dla Was wystąpi gościnnie zespół Paramore! (*widownia klaszcze na stojąco*) http://youtube.com/watch?v=_Kfo3_qTqpo Kategoria Najlepszy głos męski Nominacje: -Billie Joe Armstrong -Brendon Urie -Brian Molko -Chris Martin -Gavin DeGraw -Jimi Hendrix Dogrywka: -Brendon Urie -Brian Molko Głosy były wyrównane aż do samego koñca, ale jednak jeden głos przeważył i zwycięża Brendon Urie!!! (*mnóstwo braw na całej sali*) (na scenę wychodzi Brendon Urie) ![]() Brendon Urie: łoooł& Ja?! O Mój Boże& (*lekko się śmieje*) Uh& Dziękuję! Nie spodziewałem się że to ostatecznie ja wygram. Nie że nie chciałem wygrać, ale, ale to takie niesamowite konkurować z takimi głosami. Dziękuję, bardzo dziękuję (Schodzi ze sceny) Kategoria Najlepszy Głos ¯eñski w dziale Rock Nominacje: -Avril Lavigane -Bethany Joy -Karen O. -Regina Spektor -Tegan &Sara Zwyciężczynią w kategorii najlepszy głos żeñski zostaje& a raczej zostają! Tegan and Sara!!! (*wiele braw na Sali*)(Na salę wchodzą zwyciężczynie Tegan i Sara) ![]() Sara: Myślę że to wielki zaszczyt być nominowanym w takiej kategorii i jestem dumna że to nas wybraliście. Dzięki za to! Tegan? Tegan: Mhym&Co dwie głowy to nie jedna. Dziękujemy bardzo publiczności za oddane na nas głosy i naszej rodzinie, której zawdzięczamy tak wspaniałe geny! (Wśród wielu braw schodzą ze sceny) Kategoria Najpiękniejszy Głos w kategorii Not Rock Nominacje: -Christina Aguilera - Katie Melua -Nelly Furtado -Shakira Posiadaczką najpiękniejszego głosu zostaje& Nelly Furtado! (*wiele braw*) (na scenę wchodzi Nelly Furtado) ![]() Nelly Furtado: : Ooooł, znowu? Zaczynam czuć się winna, że odbieram wszystkim nagrody. Ale oczywiście jestem zaszczycona tym, że to mnie wybraliście jako posiadaczkę najpiękniejszego głosu. Cieszę się, że podoba Wam się to jak śpiewam i że spośród tylu wspaniałych wokalistów wybieraliście mnie i że to ja otrzymałam najwięcej głosów. Dziękuję Wam za to!!! !!! (Nelly schodzi ze sceny) A teraz przed Wami występ zespołu The Killers z piosenką Tranquilize. Proszę o wielkie brawa! http://youtube.com/watch?v=tmFXBgGR6Ig Czy życie nie jest wspaniałe? Przed chwilą zderzyłam się z cudownym Petem z Fall Out Boy. Od dziecka po cichu się w nim podkochuje... Ołć& czy ja przed chwilą nie zdradziłam Wam największego sekretu mojego życia? Lepiej schowam się w mojej małej garderobie licząc, że moje marzenie się spełni. Kategoria Najlepsza Płyta Rock/Alternative Nominacje: -Linkin Park "Minutes to Midnight" -Fall Out Boy -" Infinity On High" -Panic! At The Disco-" A Fever You Can't Sweat Out" -Placebo "Meds" -Placebo " Sleeping With Ghosts" Najlepszą płytą rock/alternative zostaje& MEDS zespołu Placebo!!! (*wiele braw*) (na scenę wchodzi przedstawiciel zespołu Brian Molko) ![]() Brian Molko: Kolejna nagroda (*lekko się śmieje*). Nasz trud włożony w pracę nad tym albumem dał taki efekt, że najwidoczniej to Wasza ulubiona płyta. Nie tylko najlepsza spośród całej dyskografii tylko uznajecie ją za najlepszą spośród innych płyt. Dziękuję za to! Bardzo dziękuję Wam za to! (Bije brawa do mikrofonu po cym schodzi ze sceny wśród ogromnej ilości braw i wiwatów) Kategoria Najlepsza Płyta Hip-Hop Nominacje: Timbaland "Shock Value" Gym Class Heroes" As Cruel as School Children" Grupa Operacyjna"Ostry dyżur" W Kategorii hip-hop najlepszą płytą zostaje& Shock Value Timbaland!!! (*wiwtay i brawa*) (na scenę wchodzi Timbaland- Timothy Mosly) ![]() Timbaland: £O! To super fajnie, że wybraliście tą płytę jako najlepszą płytę hip-hop. Jest na niej sporo wypasionych bitów i mam nadzieję że się świetnie bawicie przy niej! Dzięki wielkie! (*schodzi ze sceny a publiczność bardzo głośno klaszcze*) A teraz dwa tryskające energią zespoły: Arctic Monkeys i Klaxons.£oooaaaa,bawmy się http://youtube.com/watch?v=pObM9xAMa8g http://youtube.com/watch?v=F098sruDpGw Kategoria Najlepsza Płyta Pop Nominacje: -Nelly Furtado Loose -Justin Timberlake - "FutureSex/LoveSounds " -Gwen Stefani"The Sweet Escape " -Maroon5"It Won't Be Soon Before Long " W kategorii Pop najlepszą płytą zostaje& Loose-Nelly Furtado!!! (*brawa*) (na scenę wchodzi Nelly Furtado) Nelly Furtado: Oh!... Ne wiem co mam powiedzieć& Dziękuje bardzo ! Na płycie Loose znajduje się wiele piosenek, które były okrzyknięte hitami, więc zapewne dlatego wybraliście ją. Dziękuję za to. Dziękuję za te wszystkie głosy! (Nelly schodzi ze sceny) ![]() Kategoria Najlepszy Tekst Piosenki Rock/Alternative Nominacje: -"36 Degrees" Placebo -''I don't want to be" Gavin DeGraw -''Because I Want You" Placebo -''This Picture'' Placebo -"When I'm sixty-four"The Beatles W kategorii najlepszy tekst piosenki zwycięża& I dont Want To Be- Gavin DeGraw! (*brawa,brawa*) (Na scenę wchodzi Gavin DeGraw) Gavn DeGraw: Witam Wszystkich bardzo serdecznie i dziękuję za wyróżnienie mojej piosenki w tak wspaniałej kategorii. Cieszę się że tekst tej piosenki jest dla Was piękny i że wyróżniliście tą piosenkę głosując na nią. Dzięki! (schodzi ze sceny) ![]() Dziękujemy za Wspaniałe wystąpienie wszystkich gwiazd. Mam nadzieję że bawiliście się równie świetnie jak ja! A na sam koniec wystąpi dla nas zespół My Chemical Romance. Dowidzenia i do zobaczenia za rok! http://youtube.com/watch?v=-iaDBODQnZs&feature=related *wypowiedzi gwiazd zostały wymyślone Teksty przygotowały: ala.wzs przy współpracy z justin i swoją koleżanką Sarą którą teraz pozdrawia ![]() - Nel - 02-20-2008 10:01 PM oh, aluś to jest....to jest....cudowne ![]() ![]() nie mogę przez Ciebie przestać się uśmiechać!! ![]() ![]() świetnie to zrobiłyście ![]() - justin - 02-20-2008 10:13 PM ¦wietnie, że się podoba ![]() ![]() ![]() - Nel - 02-20-2008 10:19 PM domyślam się ![]() ![]() ![]() mam nadzieję że w następnej gali wygra parę nagród MCR, bo juz mam w głowie parę świetnych dialogów xD :lol2: - justin - 02-20-2008 10:23 PM A to za rok ![]() ![]() ![]() Ja najbardziej nie moglam z tekstu : "Jest na niej sporo wypasionych bitów " ![]() ![]() - Nel - 02-20-2008 10:25 PM coś czuję że chyba jednak niedługo znakdę czas na naprawienie odtwarzania youtuba xD aleś narobiła mi smaka na ten koncert ![]() i to mojej jednej z najulubieñszych piosenek mcr ![]() - justin - 02-20-2008 10:30 PM Hahah, specjalnie szukałam własnie tej piosenki ![]() ![]() - Nel - 02-20-2008 10:34 PM i wszystko przez Ciebie, wiesz co... ![]() a wiesz co mnie w tej gali najbardziej rozwaliło? cudowne dobranie zdjęcia Brendona przy nagrodzie najlepszego głosu męskiego ![]() - justin - 02-20-2008 10:36 PM I know, mnie też to rozwaliło, a zdjęcia do Panica akurat Ala wybierała, bo ona zna się najbardziej na tym ![]() ![]() - Nel - 02-20-2008 10:39 PM więc duży buziak dla Ali za to zdjęcie :* ![]() no i nie wiem o czym dalej mówić, bo wszystko mi się podoba i musiałabym wszystko skomentować, a to by zajeło tyle miejsca co gala ^^ ![]() - justin - 02-20-2008 10:43 PM A pisz, dobrych słów nigdy nie jest za dużo ![]() ![]() Cytat:appy może niech inni się teraz wypowiedzą, bo tylko my gadamy Smiletez jestem za tym ![]() - myys - 02-20-2008 10:45 PM Oo wiec moze ja ![]() Nie no też uwazam że świetne ![]() Piosenka MCR na koncu cudna ![]() I Denver....slicznie ![]() - Kamisiacz - 02-20-2008 10:46 PM No co tu dużo mówić, świetne napisane i aż chce się to wszystko czytać ![]() ![]() - justin - 02-20-2008 10:52 PM To te obrazki sprawiają, że to takie długie jest ![]() - ala.wzs - 02-20-2008 11:24 PM ciesze się że się podoba bo nie ukrywam że miałam problemy z wymyslaniem dialogów :lol2: Cytat:"Jest na niej sporo wypasionych bitów "ja jak to pisał to też pękałam ze śmiech :lol: bo czytałam Wikipedię i tam coś podobnie pisało to mnie natchnęło ^.^ śmiechowo to wyszło :lol: - foragain - 02-21-2008 12:26 AM bardzo fajnie wam to wyszło ![]() ![]() - Nel - 02-21-2008 10:26 AM Cytat:śmiechowo to wyszłooj tak ![]() ![]() Cytat:miałam problemy z wymyslaniem dialogówjak w przyszłym roku będziesz miała problem z mcr to wal do mnie i do just ![]() ![]() Cytat:Chociaż na pierwszy rzut oka przerażała mnie ta długośćmnie też to przeraziło, ale nie mogłam się oderwać ^^ [/u] - sugar - 02-21-2008 05:31 PM niesamowite, świetnie się bawiłam. a najbardziej spodobało mi się to: Cytat:Brendon Urie: łoooł& Ja?! O Mój Boże& (*lekko się śmieje*) Uh& Dziękuję! Nie spodziewałem się że to ostatecznie ja wygram. Nie że nie chciałem wygrać, ale, ale to takie niesamowite konkurować z takimi głosami. Dziękuję, bardzo dziękujęno i koncerty idealnie dobrane ;] - Ireth - 02-21-2008 06:10 PM Dziewczyny, świetnie ![]() Aluś, justin, gratuluję! :* No i tego... brawa dla zwycięzców xD Oooo! Przepchałam się do barierek i dostałam autograf od Nelly F. xD kiedy szła do limuzyny. Oł yea! ^^' - Nel - 02-21-2008 10:27 PM ja zdążyłam wziąć tylko ( i aż!! ) od Brendona ![]() cudo ![]() ![]() - justin - 02-21-2008 10:31 PM Kochani jesteście ![]() ![]() ![]() ![]() - Nel - 02-21-2008 10:52 PM no wiem, że nie dostałaś ![]() ![]() i przez to nikt nie ma jego autografu, bo był zbyt zajęty szukaniem Ciebie, żeby dać komukolwiek :lol: - mya - 02-22-2008 08:11 PM przeczytałam całe, bardzo fajnie pomyslane ![]() ![]() ![]() |