![]() |
SUFJAN STEVENS - Wersja do druku +- rockm.serialowo.com | forum muzyczne (http://rockm.serialowo.com) +-- Dział: OTHER MUSIC (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: FOLK (/forumdisplay.php?fid=108) +--- Wątek: SUFJAN STEVENS (/showthread.php?tid=503) |
SUFJAN STEVENS - justin - 02-17-2008 09:07 PM Sufjan Stevens (ur. 1 lipca 1975 w Detroit w stanie Michigan) - amerykañski piosenkarz freak-folkowy. Jeden z najbardziej cenionych amerykañskich twórców muzyki niezależnej. Jest multiinstrumentalistą - gra na banjo, gitarze, perkusji, fortepianie, oboju, wibrafonie i wielu innych instrumentach. źródło: wikipedia ![]() ![]() Slyszal ktos? Ja poznalam dzięki OC. Sufjan ma strasznie smutne piosenki. - myys - 02-17-2008 09:16 PM Lubie smutne piosenki. Jaką polecisz ? ![]() I ładnie wyszedł ten gosc na pierwszym zdjeciu ![]() - justin - 02-17-2008 09:20 PM Polecę te od których się zaczęło. Czyli te z OC ![]() To Be Alone with You i For The Widows In Paradise, For The Fatherless In Ypsilanti Jeśli Ci się spodobają to możesz słuchac dalej i polece cos jeszcze ![]() RE: SUFJAN STEVENS - kinia - 10-17-2009 10:14 PM A do tego Pana jakoś nie mogłam/nie chciałam się przekonać, a dlaczego? Teraz tego nie wiem, bo w końcu się wsłuchuje i świetnie mi z tym ![]() RE: SUFJAN STEVENS - justin - 10-21-2009 06:47 PM no wieeesz cooo ![]() ale dobrze, że w końcu poznałaś się na tej muzyce ![]() Co Ci wpadło w ucho ? ![]() RE: SUFJAN STEVENS - justin - 03-07-2011 09:06 PM SUFJAN STEVENS W POLSCE! a mnie tam nie będzie ![]() |