![]() |
PARAMORE - Wersja do druku +- rockm.serialowo.com | forum muzyczne (http://rockm.serialowo.com) +-- Dział: ROCK MUSIC (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: INNE (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: M-P (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: PARAMORE (/showthread.php?tid=501) |
PARAMORE - justin - 02-11-2008 08:31 PM Paramore - amerykañski pop punkowy zespół z Franklin, Tenesee, w którego skład wchodzą: Hayley Williams, Jeremy Davis, Zac Farro i Taylor York. Pierwsze kompozycje, które stworzyli w studio, trafiły na ich pierwszą płytę "All We Know Is Falling", wydaną w 2005r. Zespół ma na koncie występy na Warped Tour, niezależnej trasie koncertowej m.in. z Cute Is What We Aim For i wysokie miejsca na Billboard Chart. ![]() ¬ródło: wikipedia - Courtney - 02-13-2008 01:50 PM Kiedys często ich słuchałam, teraz rzadziej. ale lubię. tak przyjemnie grają. A hayley ma cudowny kolor włosów. choć, o ile dobrze pamiętam, nie jest jej naturalnym kolorem. na grammy miała cudowny kolor włosów. *__* ale my tu o muzyce... to jak już pisałam - lubię. czasem gdy chcę czegoś innego, lżejszego, wesołego włączam ich. czwóreczkę daję, bo nei wnoszą nic nowego do muzyki. ale fajnie, ze są. - justin - 02-13-2008 04:07 PM A jaka jest Twoja ulubiona piosenka? - Courtney - 02-13-2008 05:28 PM szczerze mówiąc nie posiadam takowej. większość lubię mniej więcej tak samo. ^ ^" - ala.wzs - 02-14-2008 08:04 PM Od ponad tygodnia ich słucham i lubię ![]() Cytat:hayley ma cudowny kolor włosówO tak!!! ja też takie bym mogła mieć xD A ulubione piosenki to póki co: Brighter Let This Go Whoa When It's Rain Decoy Hallelujah Emergrncy :wink: - justin - 02-14-2008 10:15 PM Ja jestem zaskoczona, ze ktos slucha ten zespol ![]() Ala, a slyszalas piosenke Misery Business? Osobiscie kocham ta piosenke. - Courtney - 02-15-2008 02:06 PM uwierz mi - osób słuchajacych Paramore jest pewnie o wiele więcej. a tak w ogóle to słyszałam, że płyta 'Riot!' ma sie ukazac w Polsce. nawet teledysk do Misery Business na polskim MTV widziałam. ^ ^"" - sugar - 02-16-2008 03:18 PM Paramore bardzo lubię i słucham już jakiś czas, od wydania płyty Riot! moja ulubione piosenki to Misery business, For a pessimist I'm pretty optimistic, Crushcrushcrush, Fences, Born for this, Emergency i Pressure. Uwielbiam Hayley za to, jaką jest osobą, ale to chyba nie miejsce, żeby o tym pisać ![]() - justin - 02-16-2008 03:28 PM Miejsce jest odpowiednie jak najbardziej. Możemy tu rozmawiać o piosenkach jak i o członkach zespołu. Ja znam bardzo mało piosenek i musze to nadrobić szybko. - sugar - 02-16-2008 07:24 PM trzeba nadrobić, trzeba. polecam ci wszystkie wymienione w moim poście. a Hayley...uwielbiam ją nie tylko za włosy. Jest śliczną, ale normalną dziewczyną, ma wspaniały głos i wydaje się być naprawdę zadowolona z życia. - ala.wzs - 02-18-2008 11:58 AM Cytat:Ala, a slyszalas piosenke Misery Business? Osobiscie kocham ta piosenke. słyszałam ją jeszcze jak nie lubiłam tego zespołu bardzo dawno temu... XDD a teraz właśnie zauważyłam że jej nie mam. muszę ją ściagnać sobie ![]() RE: PARAMORE - Grom23 - 11-20-2009 11:34 PM Jedno słowo: HAYLEY ![]() ![]() RE: PARAMORE - justin - 11-21-2009 12:02 AM szkoda, że Paramore zaczęło być kojarzone ze Zmierzchem. wielka strata dla zespołu moim zdaniem ![]() wcześniej był bardzo fajny ;P teraz jest fajny, ale zbyt komercyjnie kojarzony ![]() RE: PARAMORE - Grom23 - 11-21-2009 12:12 AM Ja nie kojarzę ze zmierzchem :o Napisali jakąś piosenkę do Zmierzchu? A poza tym każdy zespół jest komercyjny ![]() ![]() RE: PARAMORE - justin - 11-21-2009 12:15 AM Teraz wszędzie słychać hasła Paramore- Zmierzch. " ooo, słyszałam w Zmierzchu, świetni są" itd. a ja "ooo,słyszałam ten zespół sto lat przed Zmierzchem" i jestem z tego dumna. RE: PARAMORE - Grom23 - 11-21-2009 12:19 AM Możliwe że tak ;P Ja chyba żadnego zespołu z filmu nie podłapałem (bo w jakim by takie cos grali) ![]() RE: PARAMORE - kinia - 11-25-2009 11:41 PM Grom 'twoją' muzę ciężko by było usłyszeć w filmie, choć nie mówię, że nigdy ![]() Blee Zmierzch i tym podobne i teraz Paramore słuchają psychofanki Pattisona ![]() RE: PARAMORE - myys - 03-01-2010 08:30 PM Paramore teraz to sie nieźle wypromowało, z tym Zmierzchem. Gdzie nie spojrzę tam ich słuchają ![]() Ja jakoś nigdy za nimi nie szalałam, ale nie mają najgorszych tych piosenek. |