![]() |
Ulubione piosenki - Wersja do druku +- rockm.serialowo.com | forum muzyczne (http://rockm.serialowo.com) +-- Dział: FORUM (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: ARCHIWUM (/forumdisplay.php?fid=38) +--- Wątek: Ulubione piosenki (/showthread.php?tid=49) |
Ulubione piosenki - foragain - 10-21-2007 12:01 AM Które piosenki zespołu lubicie najbardziej, podzielcie sie swoimi faworytami piosenek :wink: - radek08 - 10-21-2007 09:05 AM Więc ja osobiście przepadam za piosenkami z płyty : Good Morning Revival ![]() Good Charlotte - Beautiful Place Good Charlotte - All Black Good Charlotte - The River Good Charlotte - Miksery W zasadzie to cała płyta ale to są te najważniejsze ![]() A ze starszych to : Good Charlotte - We Believe Good Charlotte - Predictable Good Charlotte - My Bloody Valentine Good Charlotte - Hold On I w zasadzie to chyba tyle ![]() - she - 10-21-2007 10:36 PM Lubie piosenke I Just Wanna Life, Predictable, Keep Your Hands Off My Girl - Seth - 10-21-2007 11:01 PM najlepsze była jak dla mnie płytka The Young and the Hopeless i wiekszość ulubionych kawałków jest właśnie z niej Boys and girls Hold On Lifestyles Of The Rich And Famous Say Anything a z nowej płytki Victims of Love March On All Black Beautiful Place ![]() - foragain - 10-23-2007 04:40 PM a takie dwie najlepsze moze mi ktos podac ![]() - Seth - 10-23-2007 06:00 PM foragain napisał(a):a takie dwie najlepsze moze mi ktos podacoj to ciężko bo oni mają masę świetnej muzyki ![]() no powiedzmy że bardzo dobre to Boys and Girls Hold On ![]() - Ally - 12-08-2007 02:47 PM Ja się ostatnio uzależniłam od tej ich nowej piosenki I don't wanna be in love. ¦wietna xd |