System reklamy Test
rockm.serialowo.com | forum muzyczne
News'y - Wersja do druku

+- rockm.serialowo.com | forum muzyczne (http://rockm.serialowo.com)
+-- Dział: ROCK MUSIC (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: PANIC! AT THE DISCO (/forumdisplay.php?fid=16)
+---- Dział: Zespół (/forumdisplay.php?fid=59)
+---- Wątek: News'y (/showthread.php?tid=436)

News'y - ala.wzs - 01-10-2008 05:28 PM

Tutaj umieszczamy różne ciekawe nowinki o zespole Wink

a więc patrzcie na to :cry: :cry: :cry: ni ma wykrzyknika!!! :evil:

KLIK

KLIK 2

KLIK 3

- myys - 01-10-2008 06:23 PM

No właśnie czytam o tym :/
Kurde, szkoda bo ja lubiłam wykrzyknik Sad

- ala.wzs - 01-10-2008 07:09 PM

ja też go lubiłam. nawet bardzo ;(

- Nel - 01-10-2008 09:04 PM

wykrzyknik w całej nazwie był najfajniejszy Sad nadawał jej fajnego charakteru Sad

- myys - 01-10-2008 09:14 PM

Charakteru , jakies innosci , wszystkiego Sad
I tak nadal kocham tę nazwe , ale szkoooooda Sad
Chyba że to kolejny żart.

- ala.wzs - 01-10-2008 09:22 PM

Cytat:Chyba że to kolejny żart.
taa.... jedyny nadzieja jest w tym że ostatnio dużo żartów robią, i może to kolejny wkręt.
:roll:

- nessa - 01-10-2008 09:27 PM

oni są powaleni na maxa i nie zdziwie się jak sobie żartują tylko za nas Tongue

- Nel - 01-11-2008 06:15 PM

tylko lepiej niech się szybko przyznają :roll:

- justin - 01-11-2008 09:27 PM

No mam nadzieję, że żartują Tongue
Bo bez! to nie to samo Tongue

- ala.wzs - 01-20-2008 04:54 PM

Przykro mi to stwierdzić ale nie żartują Sad

'To nigdy nie było dla nas częścią nazwy' - mówi gitarzysta Ryan Ross o zaginionej interpunkcji.

Moglibyście pomyśleć, że ludzie nie zwrócą uwagi na jeden znak zapytania.
Wówczas znów, prawdopodobnie nie jesteście związani z węwnętrznymi kombinacjami fanów Panic At The Disco.

Aby zażartować: W czwartek Panic ujawnili, że ich nowy album będzie się nazywać Pretty. Odd., doprowadzając do koñca cały miesiąc spekulacji i histerii na grupach dyskusyjnych. Oczywiście również odsłonili nowe logo aby towarzyszyło temu nowemu albumowi... bez bardzo złośliwego wykrzyknika. To, oczywiście, nie powinno być dużym problemem - proste usunięcie dziwnego kawałka interpunkcji - poza tym, że totalnie nim się stało, a także bardzo szybko zostało najczęściej poruszanym tematen na fan-sitach na całym świecie ( przykładowy tekst: 'NIE MO¯ECIE zabrać *!* jesteście szaleni!')

To stało się takim kłopotem, że Panic (to takie dziwne nie dodawać po tym '!') zostali zmuszeni, aby przedyskutować 'wykrzyknikową sprawę' z MTV News na konferencji prasowej w Torrance, w stanie California, gdzie zostali ogłoszeni zespołem prowadzącym Honda Civic Tour 2008. Więc, naprawdę, chłopcy: Jaki jest powód wyrzucenia '!'?

'Przynajmniej dla mnie, to stało się trochę wkurzające, pisanie go za każdym razem, gdy wpisujesz nazwę' - powiedział gitarzysta, Ryan Ross. 'To nigdy nie była dla nas część nazwy... Ludzie zaczęli go pisać, następnie pojawiało się coraz więcej i więcej rzeczy jak to, więc on pozostał. Gdy zaczęliśmy robić nowe rzeczy promujące ten album kazaliśmy wszystkim, aby więcej go nie używali.'

'Napisaliśmy to w ten sposób, za pierwszym razem gdy zaczynaliśmy być zespołem, i potem... ludzie wciąż pisali w ten sposób i to stało się cholernie szybko,' - dodaje frontman Brendon Urie. ''Nigdy nie robiliśmy wielkiej sprawy z wyrzucenia go z nazwy... Mam na myśli, że za kadym razem gdy piszę [naszą nazwę], nigdy nie daję tam wykrzyknika.'

Więc już to łapiecie. Brak wykrzyknika nie jest wielką sprawą (!). Zespół nigdy go nie używał (!). Nie musicie panikować (!). Poważnie (!). Uspokójcie się (!).

Ale podczas gdy jesteśmy przy temacie bzdur związanych z wykrzyknikiem, porozmawiajmy o tytule albumu, Pretty. Odd. On ma, jakby, dwie przerwy. Bez żadnego racjonalnego powodu. Co z nim jest?

'To stało się jednej nocy. Pracowaliśmy nad nową piosenką i nawet nie rozmawialiśmy nad tytułem albumu, ale to coś, co po prostu napisałem i zaniosłem do chłopaków,' - wyjaśnia Ross. 'Pretty. Odd. Wszyscy to polubili i to było kilka miesięcy temu, więc po prostu od tamtej pory trzymaliśmy się go.'

'I z interpunkcją jest fajniejszy' - dodaje perkusista Spencer Smith.

Rzeczywiście, jest. Oh, i jeśli chodzi o Honda Civic Tour, zaczyna się 10 kwietnia w San Francisco i trwa do 14 czerwca, do występu w Anaheim, w stanie California. (To, prawdopodonie, opuści stan California w tym samym dniu.) Motion City Soundtrack i koledzy z wytwórni Panic, the Hush Sound, również pojadą w trasę, oraz czwarty, dotąd nie ogłoszony artysta (tajemnicze!)

Na wydarzeniu, Panic odsłonili Hondę Civic swojego autorstwa (ma balon i kilka kwiatków na sobie... naprawdę) i zagrali akustycznie, włączając w to nowe piosenki: 'We're So Starving' i 'Nine in the Afternoon', oraz debiut 'When the Day Met the Night', brzmiący bardzo jak Beatlesi, w którym Urie śpiewa: 'Kiedy księżyc zakochał się w słoñcu/ Wszystko w niebie było złote/ Wszystko było złote gdy dzieñ spotkał noc' i tak w kólko, era Abbey Road.

Więc to pasuje, że zespół jest na swojej drodze ku Londynowi, aby nanieść ostatnie poprawki na Pretty. Odd. w Abbey Road Studios. I goście są totalnie napaleni, aby pracować w stylu Beatlesów - po prostu nie oczekujcie od nich, że będą używać jakichkolwiek znaków zapytania, aby wyrazić swoje podekscytowanie.

'Wiem, że mnóstwo sprzętu, który używali, wciąż tam jest' - mówi Smith. 'I to, że możemy iść tam i używac tego sprzętu i siedzieć w tym samym pokoju kontrolnym i pokoju nagrañ jak oni.. to na pewno będzie świetne doświadczenie.'

MTV.com

źródło: Saydisco.fanfilled.com

- nessa - 01-20-2008 09:16 PM

ala.wzs napisał(a):'To nigdy nie było dla nas częścią nazwy' - mówi gitarzysta Ryan Ross o zaginionej interpunkcji.
Ryan jak mogłeś :cry:
zabił mnie, zabił

dobra, ja już przestałam rozpaczać i zajmuję się tym co tworzą, bo w koñcu muzyka najważniejsza Tongue

- ala.wzs - 01-20-2008 09:27 PM

ja też już przestałam ale strasznie mi go szkoda.

i rozwaliło mnie to że na płycie są dwie . bo ładniej tak wygląda... a ponoć to tylko głÓpia interpunkcja....

- vani - 01-28-2008 09:58 PM

powracajac do wczesniejszego watku.
czyli ze co teraz juz nie bedzie Panic! at the disco ? ;>

- nessa - 02-05-2008 02:29 PM

vani napisał(a):powracajac do wczesniejszego watku.
czyli ze co teraz juz nie bedzie Panic! at the disco ? ;>

teraj będzie Panic at the disco Tongue

- Bee132 - 02-07-2008 12:13 PM

Cytat:eraj będzie Panic at the disco
tak głupio...

z ! nazwa była taka zadziorna i inna niz wszystkie...
Skrót nawet fajniej wyglądał niż zwykłe PATD.

- myys - 02-07-2008 12:55 PM

No cóż....Już sie pogodziłam z tym Big Grin
A tak w ogole to może ktoś jeszcze nie wie że teledysk do "Nine in the afternoon" wychodzi 10 lutego Smile

- Nel - 02-07-2008 06:34 PM

Cytat:....Już sie pogodziłam z tym
ja nie i się pogodzić nie zamierzam Sad zrobię bunt, strajk głodowy i co tam jeszcze bedzie trzeba xD

a co do teledysku to nie wiedziałam, dzieki myys Big Grin już się doczekać nie mogę Big Grin

- myys - 02-07-2008 06:59 PM

Ja też Tongue
Szczególnie że tyle o tym mowili i w ogole i ponoć BARDZO dziwny będzie Big Grin i dobrze Big Grin
Tu jest jego kawałek tak w ogole jak bys chciala zobaczyc Smile http://www.youtube.com/watch?v=yuauwmiaBM0

- Bee132 - 02-07-2008 08:42 PM

całkiem ciekawie się zapowiada Smile

- sugar - 02-11-2008 04:32 PM

Nowy teledysk to, moim skromnym zdaniem, cudeñko! Jest prześliczny.

- myys - 02-11-2008 06:32 PM

Yhym Big Grin Uwielbiam go.....
Taki w sam raz na poprawe humoru Tongue
Cudny.

- ala.wzs - 02-18-2008 12:18 PM

Tak! NITA jest przeboskie <3
Cytat:z ! nazwa była taka zadziorna i inna niz wszystkie...
Skrót nawet fajniej wyglądał niż zwykłe PATD.
w 100% się zgadzam ;(

ale już się przyzwyczaiłam że jest tak goło.

- gabrysia.b - 03-08-2008 12:46 PM

Dla mnie ten jeden wykrzyknik zawsze był częścią nazwy, dla innych fanów pewnie też, ale trzeba się pogodzić z tym, że już go nie ma Sad

- Bee132 - 03-08-2008 01:06 PM

Cytat:rzeba się pogodzić z tym, że już go nie ma
ja nadal pisze z !.
nie ma bata Tongue
tak nie mozna i tyle.

- gabrysia.b - 03-08-2008 01:07 PM

Zgadzam się! Zróbmy strajk i piszmy z wykrzyknikiem! xD

- Nel - 03-08-2008 01:11 PM

ja piszę! Big Grin zawsze i wszędzie Big Grin

- myys - 03-08-2008 01:13 PM

Ja też Big Grin
Choć sie już przyzwyczaiłam do tej nazwy bez ! ale i tak zostało mi że pisze z Big Grin

- Nel - 03-08-2008 01:19 PM

PATD to już nie to samo co P!ATD, to jak inny zespół Tongue

- gabrysia.b - 03-08-2008 01:21 PM

To samo pomyślałam kiedy usłyszałam, że nie będzie wykrzyknika Sad

- Nel - 03-08-2008 01:26 PM

sami mówili, że chcą się odciąć od przeszłości Sad ale dla mnie to chore Sad

- Bee132 - 03-08-2008 01:33 PM

Cytat:sami mówili, że chcą się odciąć od przeszłości
ale po co , skoro ta przesżłosc jest cześcią istnienia ich zespołu?

- Nel - 03-08-2008 01:35 PM

bo ich łączyli min ze stylem emo, a oni tego nie chcą... ehh...

- Bee132 - 03-08-2008 01:45 PM

Cytat:bo ich łączyli min ze stylem emo
no i co z tego?
Powinni to zdementować i robic swoje.

- Nel - 03-08-2008 01:52 PM

no... nie wiem, o co im dokładnie chodziło, to wiedzą tylko oni Sad niestety Sad
no ale piosenka ich "nowego stylu" czyli "Nine in the afternoon" jest świetna Big Grin

- Bee132 - 03-08-2008 02:02 PM

Cytat:jest świetna
nigdy nie mówiłam, że nie Tongue
zawsze byli fajni, ale hmmm... ten ! mogli zostawić. nie było wcale EMo!

- ala.wzs - 03-08-2008 02:14 PM

no tak ale jak mówił Ross w wywadzie to ten wykrzyknik jakby nigdy dla nich nie istniał i teraz zaczął ich wkurzać... no mniejsza z tym...

Saydisco.fanfilled.com napisał(a):17 pytañ
1. Kiedy był Twój pierwszy pocałunek?
Spencer: W ósmej klasie. To było jak byliśmy na filmie Save the Last Dance ("W rytmie hip-hopu")

2. Kto jest Twoim sławnym zaślepieniem?
Spencer: Jessica Biel. Ona jest bardzo atrakcyjna. Widziałem ją w niektórych poważnych wywiadach i przekonałem się że jest bardzo, bardzo inteligentna i wydaje się normalną osobą.

3. Jaka modna tendencja u dziewczyn wprawia Cię w zakłopotanie?
Brendon: Wielkie okulary, które zakrywają ich twarze.
Spencer: Nie lubię waist-high jeans (dżinsy, które mają bardzo wysoko podniesioną talię). Dopiero co widziałem takie wczoraj. Przypuszczam, ze to jest nie twarzowe.
Jon: Uggs. Szczególnie białe, które są rzeczywiście brudne i obrzydliwe.

4. Jaki film potajemnie kochacie?
Jon: The Notebook (Pamiętnik)
Spencer: 10 Things I Hate About You (Zakochana złośnica) to zabawny film. Oh, i lubie Josie and the Pussycats (Josie i kociaki)

5. Co jest dla Was karygodną przyjemnością w TV?
Spencer: Projekt Runway (program o grupie młodych ludzi pasjonujących się projektowaniem mody). Było też The OC (¯ycie na fali) przez jakiś czas.
Jon: Tak, dla mnie to było The OC. Ale the Office (amerykañski serial komediowy na stacji NBC) jest też naprawdę dobre.

6. Kto grałby Was w filmowej wersji Waszego życia?
Jon: Val Kilmer
Brendon: Leslie Nielsen.
Spencer: Wasley Snipes.

7. Jaka jest Wasza wymarzona praca?
Jon: Golf
Spencer: Szef kuchni.
Brendon: Kosmetolog. Poważnie. Ja obcinam swoje włosy.

8. Jeżeli moglibyście zmienić miejsca z wszelkimi na świecie na jeden dzieñ, kim chcielibyście być?
Brendon: Johnny Depp. Ja zmieniłbym się z nim. Bez wahania. Na co najmniej jeden dzieñ.
Spencer: Moja dziewczyna chciałaby mnie jako Brada Pitta albo Johnny Deppa

9. Kto w Waszej rodzinie jest na was zamknięty?
Jon: Koty!. Mam dwa koty, obydwa tabbies (rasa kotów)
Brendon: Wszyscy. Moja cała rodzina.
Spencer: Zwierzęta. Mam dwa boxery; jeden jest facetem a jeden dziewczyną.

10. Jaka jest Wasza ulubiona strona internetowa?
Jon: Myspace.com/panicatthedisco.

11. Bez jakiego Fast foodu nie możecie żyć?
Brendon: Burger King
Jon: Sub Shop. Nie libię fast foodów, ale lubię to.
Spencer: Port od Subs. To jest prawdziwe tylko w Las Vegas, Kaloforni i Arizonie.

12. Co jest Waszym najgorszym zwyczajem?
Brendon: Obgryzam paznokcie.
Spencer: Gryze gumę od wewnątrz. To po prostu dokuczliwe.

13. Jaka jest ostatnia piosenka odsłuchana na Twoim iPodzie?
Brendon: Three Little Birds Bob Marley
Spencer: The Boys Are Back in Twon Thin Lizzy

14. Co ostatnio kupowałeś?
Jon: Buty. Te buty. Dosłownie dostałem te buty. Zdjąłem moje stare buty i ubrałem te ze sklepu.
Spencer: Koszulkę.

15.Jaki miałeś sen ostatniej nocy?
Jon: Ze nasz hotel palił się i ja musiałem wyskakiwać z pokoju na materac.
Spencer: Miałem sen ostatniej nocy o zespole który nie wiedział jak pokryć naszą piosenkę. Nie wiem co to miało znaczyć.

16. Jak dużo pieniędzy jest w Twoim portfelu teraz?
Ryan: Zero pieniędzy. Nie mam pieniędzy, ale mam kartę kredytową.

17. Zapełnij lukę: Kiedy byłem 17, byłem _________
Spencer: w trasie
Brendon: w posiadaniu tropikalnego pochlebcy.
Ryan: Chillaxing. Byłem również naprawdę przystojny.

LOL! Bden kosmetologiem :lol: I obgryzacz paznokci jeden no! :evil:

- Nel - 03-08-2008 02:27 PM

OC Big Grin

i niech Brend nie bedzie kosmetologiem lepiej :lol:
i paznokcie... fuj Tongue
a Ryan jaki skromniś xD

- ala.wzs - 03-08-2008 02:37 PM

no paznokcie Sad a ja tak lubię jego paznokcie Sad

OC Big Grin Big Grin Big Grin

i Pamiętnik

a obcinanie włosów przez Bdena... :twisted:

- Bee132 - 03-08-2008 02:43 PM

O.C. Tongue no pięknie Big Grin

- Nel - 03-08-2008 02:45 PM

Cytat:i Pamiętnik
i pamietnik Big Grin

a co do obcinania włosów to lepiej by chyba zrobij jakby jednak do fryzjera poszedł xD nie lubie jak mu sterczą tak z tyłu na dole Tongue

- ala.wzs - 03-08-2008 03:11 PM

teraz to ma niezłą szopę ale sie przyzwycziłam i ślicznie mu w niej... a wcześniejsze włosy to kochałam <3

Jeżeli moglibyście zmienić miejsca z wszelkimi na świecie na jeden dzieñ, kim chcielibyście być?
Brendon: Johnny Depp. Ja zmieniłbym się z nim. Bez wahania. Na co najmniej jeden dzieñ. Big Grin

- Nel - 03-08-2008 03:15 PM

Cytat:a wcześniejsze włosy to kochałam <3
no! ja tez Tongue

- Bee132 - 03-08-2008 08:59 PM

marudzicie.

Pamiętnik też bardzo dobrze Big Grin

- Nel - 03-08-2008 09:49 PM

nic nie marudzimy Big Grin no ale Bdenowi o wiele lepiej wychodzi spiewanie niż obcinanie włosów xD i lepiej niech sie na tym skupi Big Grin

- Bee132 - 03-09-2008 11:01 AM

Cytat:lepiej wychodzi spiewanie niż obcinanie włosów
nie każdy jest tak utalentowany jak Ty i bracia MCR TongueP

- ala.wzs - 03-09-2008 01:25 PM

jak to przeciez włosy genialnie obcinał Sad

15.Jaki miałeś sen ostatniej nocy?
Jon: Ze nasz hotel palił się i ja musiałem wyskakiwać z pokoju na materac.
Spencer: Miałem sen ostatniej nocy o zespole który nie wiedział jak scoverować naszą piosenkę. Nie wiem co to miało znaczyć.

te sny mnie rozwaliły :lol2:

- Nel - 03-09-2008 03:33 PM

Cytat:jak to przeciez włosy genialnie obcinał
może i tak, ale mi się nie podobalo to że na dole z tyłu ma dłuższe niż z przodu na górze, jeśli rozumiesz o co mi chodzi Tongue

- gabrysia.b - 03-10-2008 04:10 PM

Brendon zawsze ładnie wygląda, znaczy... Trochę gorzej mu się wyszło na teledysku 'Nine In The Afternoon'. Przynajmniej mogę powiedzieć, że wiem co czuje, bo sama obgryzam paznokcie. I ktoś, kto nigdy nie obgryzał niech nie mówi, że łatwo się oduczyć, bo tak nie jest.

Rozwaliło mnie pytanie z tymi serialami, ja tam lubię O.C., a tu proszę xD

A poza tym jak Ryan powiedział, że nie ma pieniędzy tylko kartę kredytową, wydał mi się seksowny xD Czyż faceci z kartami kredytowymi nie są sexy? Nie chodzi mi o kasę, broñ Boże, tylko tak jakoś mi się skojarzyło ;-)

- Nel - 03-11-2008 06:59 PM

Cytat:I ktoś, kto nigdy nie obgryzał niech nie mówi, że łatwo się oduczyć, bo tak nie jest.
ja obgryzałam i bardzo łatwo się oduczyłam Tongue

Cytat:Rozwaliło mnie pytanie z tymi serialami, ja tam lubię O.C., a tu proszę
ja uwielbiam ten serial Big Grin no i dzięki niemu poznałam sporo fajnych ludzi Big Grin np. justin, toneja, Bee, Kami, OS'a, radka, Setha (mam nadzieje że nikogo stad nie pominełam Tongue ) więc dla mnie OC to jeden wielki początek z forami Tongue
Cytat:Czyż faceci z kartami kredytowymi nie są sexy?
możliwe xD

- Bee132 - 03-11-2008 07:59 PM

Cytat:OC to jeden wielki początek z forami
dla mnie też Smile
Cytat:no i dzięki niemu poznałam sporo fajnych ludzi
ja tez i nie mam zamiaru jeszcze raz wymieniać, więc :
Cytat:np. justin, toneja, e7ke, Kami, OS'a, radka, Setha

Cytat:Czyż faceci z kartami kredytowymi nie są sexy?
są sexy. Zwłaszcza Brendie Tongue

- Nel - 03-11-2008 08:11 PM

ale to Ryan powiedział Big Grin wiec jemu się ta rola należy Big Grin
co do Brendona to niech bedzie że Brend z nożyczkami wygląda sexy :lol:

RE: News'y - myys - 11-10-2009 07:33 PM

Brendon Urie i Spencer Smith kontynuują jako Panic! at the Disco. Zespół przywrócił wykrzyknik w swojej nazwie, który wyrzucił w 2008 roku. 10 lipca, Spencer Smith umieścił na stronie zespołu informacje, iż oboje z Brendonem ciężko pracują nad nowymi piosenkami do trzeciego albumu. Zamieścił także demo nowej piosenki, wstępnie nazwanej "Oh Glory".

26 lipca 2009, na ich myspace ukazał się nowy singiel "New Perspective", który brzmi jak naturalne następstwo po "A Fever You Can't Sweat Out". Spencer Smith w wywiadzie dla MTV podał nazwiska dwóch muzyków, którzy zastąpią Ross'a i Walker'a podczas zbliżającej się trasy. Są to Ian Crawford z "The Cab" i Dallon Weeks z "The Brobecks". Smith nie powiedział jednak, czy zostaną oni stałymi członkami grupy.

W skrócie, wydarzenia ostatniego roku Smile

RE: News'y - radek08 - 11-10-2009 10:43 PM

Ooo nice chociaż ta piosenka jest za cukierkowa Tongue mogliby wreszcie się zbuntować i przywalić coś ostrego,chociaż kilka piosenek Big Grin

RE: News'y - myys - 11-11-2009 02:00 PM

Jak nie chcesz cukierkowych, to masz całą pierwszą płytę Tongue
Poza tym jest NP jest piosenką do filmu, nie sądzę żeby w takim kierunku szli z 3 płytą, ba, właściwie jestem pewna że nie idą, w końcu dlatego się rozdzielili.
Więc na 3 płycie może coś "zbuntowanego" znajdziesz Big Grin

RE: News'y - justin - 11-11-2009 02:03 PM

fajnie Big Grin pierwsza płyta była genialna Big Grin ale znów zbuntowaną bym jej nie nazwała Tongue

RE: News'y - myys - 11-11-2009 02:17 PM

Ja tez jej taka nie nazwałam Tongue Napisałam że nie jest cukierkowa. Bo chyba nie jest, prawda? Tongue

RE: News'y - justin - 11-11-2009 02:20 PM

Troszkę... troszeczkę chyba jest Tongue

RE: News'y - myys - 11-11-2009 02:31 PM

No dobra, jak chcesz. Kłócić sie nie będę, chyba mamy inną definicje cukierkowości Tongue

RE: News'y - radek08 - 11-11-2009 03:59 PM

Oooooooooo ja w intro z pierwszej płytki jest kawałek z polskiego radia,albo telewizji Tongue
mniej więcej w 17 sekundzie Introduction jest "### spotkało się z szerokim odgłosem (Stanów)" czy jakoś tak Big Grin

RE: News'y - myys - 11-14-2009 01:47 PM

Łaaał, Radek,nie wiedziałeś ? Big Grin Nawet gdzieś tu chyba piszę...Ale no, lubię to, taki fajny polski panicowy akcent Wink

RE: News'y - radek08 - 11-14-2009 03:33 PM

Tiaaa z tym że Oni pewnie nie mają pojęcia jaki to język Tongue
Przesłuchałem pierwszą płytkę i jest mniej urocza od Pretty Odd i taka jakaś nijaka. Wynika to pewnie z tego że nie kocham i nie wielbie tego zespołu,dlatego jestem bardzo obiektywny Tongue

RE: News'y - myys - 11-14-2009 05:51 PM

No cóż, nie sądzę żeby pojęcie obiektywizmu istniało w muzyce Tongue Dlatego ze nie kochasz, dlatego mniej lubisz, obiektywizm nic tu do rzeczy nie ma.
Pewnie pojęcie jaki język to mają, a że ich to nie obchodzi to już inna sprawa Big Grin

To słuchałeś najpierw drugiej a potem pierwszej? Łał Big Grin

RE: News'y - radek08 - 11-14-2009 10:49 PM

Pretty Odd była wtedy "na topie" no to słuchałem i lubię Tongue a niedawno zainspirowałaś mnie do zajęcia się pierwszą płytką,ale przesłuchałem dwa razy i jakoś nie mam ochoty na kolejne Big Grin

RE: News'y - myys - 03-01-2010 08:48 PM

A to bardzo fajnie, i ludzie którzy wola pierwszą płytę się przydają Tongue
Jakby nie patrzeć, mimo że chłopcy nadal się bawią do płyty coraz bliżej. Chciałabym coś konkretniejszego wiedzieć, ale co, nie wiem nic xD

RE: News'y - *olka* - 06-27-2011 03:42 PM

Nie wiem czy tu wiadomo, ale P!ATD teraz ma AŻ dwóch członków. Na zimę przeczytałam w Teraz Rocku. Ciekawe co stworzą w dwie osoby.

RE: News'y - justin - 06-27-2011 06:31 PM

to już chyba dawno wiadomo, że mają dwóch? chociaż ja w sumie nie orientuję się ile ich jest. i nie wydali już płyty w dwie osoby przypadkiem ?Tongue

RE: News'y - *olka* - 06-27-2011 10:53 PM

Nie wiem, dawno czytałam zobaczyłam nazwe zespolu i bylam ciekawa czy ktos nie slyszal ;d No zostal ten jezu juz nie pamietam ale ten glowny i jeszcze jeden.

RE: News'y - radek08 - 06-28-2011 12:18 AM

Och kogo to interesuje ;p ? nie są aż tacy świetni,zresztą walić to wszystko.

RE: News'y - *olka* - 06-28-2011 12:12 PM

Oho radek przeżywa weltschmerz. Oj może nie są, ale np ja jestem ciekawa, bo suma sumarum było ich tam chyba z 6 a teraz jest 2 więc ich muzyka musiała ewaluować. Jak patrzyłam na ich zdjęcia to bardziej przypominali gangsterów niz starych Paniców ;d

RE: News'y - justin - 06-28-2011 12:43 PM

bo oni się chyba co do rodzaju wykonywanej muzyki nie zgadzali. czy jak to było. nie chce kłamać.a ich nowy singiel, The Ballad of Mona Lisa, to ja bardzo lubieSmile
zresztą ja tam mam do nich sentyment Smile

RE: News'y - *olka* - 06-28-2011 01:24 PM

Hahah, rozbawił nie te teledysk. Jaka mimika : D I jeszcze ten pseudo Edwardowy wygląd. Hm, jednak gust mi sie zmienił, Ale najbardziej mi sie jednak ta pierwsza płyta podoba ;d

RE: News'y - myys - 06-30-2011 07:54 PM

Było ich 4, teraz jest ich dwóch, w marcu wydali płytę która przez wielu uważana jest za ich najlepszą,więc zależy jak na to patrzeć.
Pozostała dwójka też tworzyła razem, ale coś się znowu u nich posypało i mają przerwę.
Wracając do Paniców, w teorii jest ich dwóch, aczkolwiek grają na koncertach w 4, i możliwe że pozostała dwójka zostanie oficjalnie włączona, choć też jest trudno bo mają jakieś własne zespoły/zobowiązania.

Co do innych newsów to niewiele, nareszcie zaczęło się sporo dziać, po wydaniu płyty oczywiście. Pozostała dwójka musi być nie pocieszona, bo to Brendon i Spencer zostali z nazwą zespołu i fanami i do tego sobie poradzili, co wiele osób nie mogło sobie wyobrazić ze względu na to że Ryan był głównym dostawcą tekstów w zespole...

I nadal pozostają moim ulubionym zespołem, bo nigdy chyba się nie zdecyduje między nimi a Marsami, zbyt dużo sentyment mam.

RE: News'y - *olka* - 06-30-2011 10:38 PM

Hm, to może jednak przesłucham te ich płyte ALE zamiana w pseudo Edwarda mnie doprawdy rozbawiła ;D
Co co nazwy to rzeczywiście, pozostała dwójka musi/ła stworzyć wszystko od nowa. No a sentyment to ja równiez mam, byli moim pierwszym takim bardziej ulubionym zespołem rozpoczynający moją większą wędrówkę po muzyce więc równiez spory mam ;D

RE: News'y - myys - 07-01-2011 09:05 AM

No musiała i chyba im się wydawało że i tak nie będzie tak trudno...A że oni zmienili trochę styl muzyki jaki grają,to wielu osobom się po prostu nie spodobali.A ogólnie to bardzo dobrze że się tak stało, bo czemu mieli by się męczyć ze sobą i tworzyć coś wbrew sobie, więc podsumowując każdy dostał co chciał... Wink

A co do płyty to wiesz, co kto lubi,więc trudno powiedzieć ;D Jest bardzo inna niż druga płyta i trochę inna, ale mimo wszystko inna od pierwszej,więc no nie wiem Smile

Przy okazji drugi teledysk z nowej płyty - Ready to Go

RE: News'y - radek08 - 07-01-2011 11:03 AM

Fatalnie brzmią i prawdopodobnie jeszcze gorzej wyglądają...
Jedynie płyty Pretty Odd można słuchać. Mnie zawsze wprowadza w taki baśniowy nastrój,latam,dryfuję i te sprawy ;p