![]() |
Jak poznaliście PF i co o nich myślicie? - Wersja do druku +- rockm.serialowo.com | forum muzyczne (http://rockm.serialowo.com) +-- Dział: ROCK MUSIC (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: PINK FLOYD (/forumdisplay.php?fid=94) +---- Dział: Pozostałe (/forumdisplay.php?fid=98) +---- Wątek: Jak poznaliście PF i co o nich myślicie? (/showthread.php?tid=435) |
Jak poznaliście PF i co o nich myślicie? - Nel - 01-10-2008 05:02 PM Jak w temacie ![]() - vani - 01-30-2008 02:27 PM jak to jak ?! z Forum ! xD - Nel - 02-01-2008 07:26 PM dopiero? wstyd! ![]() ja odkąd się słuchać nauczyłam ich znam :lol: mój tata - big fan ![]() - Ireth - 02-01-2008 11:24 PM e7ka mój też. ale ja dowiedziałam się o tym, dopiero kiedy sama zaczęłam się PF interesować. No i odkryłam winyle. Ale mój wujek jest jeszcze większym fanem podobno ma tajną kolekcję ich plyt i winyli i w ogóle. Koniecznie muszę go odwiedzić ;D Może chowa młodego Davida Gilmoura w piwnicy? RE: Jak poznaliście PF i co o nich myślicie? - bluevein - 04-21-2009 04:23 PM PF znam od zawsze ![]() ![]() ![]() Także Pink Floyd leciało w domu często... i tak jak mam 20 lat, to zawsze, ale to zawsze ich lubiłam. I nie ważne czy byłam na etapie Disco Polo, Britney i Nirvany... gdzieś zaraz obok było Pink Floyd. I to w nich kocham najbardziej ![]() RE: Jak poznaliście PF i co o nich myślicie? - Nel - 04-23-2009 07:43 AM To widzę, że podobnie jak u mnie, ![]() ![]() ![]() |