![]() |
miłosc łaczaca OS'a i e7ke oraz sprawy z tym zwiazne :) - Wersja do druku +- rockm.serialowo.com | forum muzyczne (http://rockm.serialowo.com) +-- Dział: FORUM (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: KOSZ (/forumdisplay.php?fid=29) +--- Wątek: miłosc łaczaca OS'a i e7ke oraz sprawy z tym zwiazne :) (/showthread.php?tid=395) |
miłosc łaczaca OS'a i e7ke oraz sprawy z tym zwiazne :) - OS - 01-01-2008 06:42 PM Zakladam ten temat bo: 1. nie chce rzeby jutin krzyczała na nas ze robimy offtopa no to mamy temat ![]() 2. zeby oddac czesc e7ce ![]() 3. sprawy slubu itp ;D No i oficjalnie chce zapytac zeby ten rok byl lepszy od poprzedniego: e7ka zostaniesz moja dziewczyna? ![]() A czy bedzie lepszy to juz zalezy od odp e7ki - Ireth - 01-01-2008 10:13 PM to jest niepokojące i dziwne. jeden dziwny i niepokojący temat nie wystarcza? może OS załóż osobne forum? bo to, gdybyś nie zauważył jest forum głównie o tematyce muzycznej. Przykro mi, że to ja jestem ta zła, ale masz ostrzeżenie. Pierwszy, któremu to robię. |