![]() |
Karaoke - Wersja do druku +- rockm.serialowo.com | forum muzyczne (http://rockm.serialowo.com) +-- Dział: OTHER MUSIC (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: OGÓLNIE O MUZYCE (/forumdisplay.php?fid=28) +--- Wątek: Karaoke (/showthread.php?tid=355) |
Karaoke - ...:::Damiano:::... - 12-27-2007 03:14 PM Może znacie jakieś fajne stronki z karaoke. Dokładnie to chodzi mi o podkłady piosenek. Tylko nie zabijcie mnie za ten temat xD - ala.wzs - 12-28-2007 12:03 AM ja znałam taką świetną XDD Ala miała blizsze doczynienia z karaoke więc wie XD jak znajdę tamtą stronkę to napiszę... a w goolge szukałes? - mya - 12-28-2007 09:43 PM Cytat:Tylko nie zabijcie mnie za ten tematposiekam cie na kawałki xD xD nie znam takich stronek. miałam tylko kiedys taką płyte do karaoke i zawsze sie wydurniałysmy z kolezankami przy tym. no ale koniec mojej smetnej opowiesci xD poszukam jak cos znajde to wrzuce ![]() - ...:::Damiano:::... - 12-29-2007 09:15 AM mya, prosze nie siekaj xD No szukałem, były utwory do sciągniecia... Ale platne :? RE: Karaoke - Nel - 04-29-2011 10:13 PM na yt można znaleźć wszystko praktycznie, głównie stamtąd mam podkłady. ściągnąć też łatwo przez downtube czy jakieś inne strony |