System reklamy Test
rockm.serialowo.com | forum muzyczne
Nie do wiary - Wersja do druku

+- rockm.serialowo.com | forum muzyczne (http://rockm.serialowo.com)
+-- Dział: OFF TOPIC (/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: INNE (/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Nie do wiary (/showthread.php?tid=323)

Nie do wiary - Kamisiacz - 12-09-2007 08:04 PM

Taka nazwa żeby nie nazywać zjawiska nadprzyrodzone Big Grin

- justin - 12-09-2007 08:07 PM

O to ja opowiem takie cos...
Kiedyś moja siostra, dawno to było, myślała,że mama kładzie się do jej łóżka ( z 13 lat moze miala ).
Niby slyszała jak ktoś się kładzie itp.itd. a okazało się, że wtedy nikogo nie było w domu oprócz niej Big Grin

- Kamisiacz - 12-09-2007 08:13 PM

No to kiedyś znajoma mojej mamy, która mieszka sama, leżała sobie w łóżku i zobaczyła w drugim pokoju postać machająca czarnymi chustami. Podeszła tam i to zniknęło, ale jak znów się położyła to znów było i tak kilka razy.
Ja bym za nic tak nie podeszła tylko naciągnęła na głowe kołdre żeby tego nie widzieć Tongue

- justin - 12-09-2007 08:14 PM

ojaa, ja bym sie bala Big Grin
Czasami mój Milo szczeka na powietrze Big Grin

- Nel - 12-09-2007 08:34 PM

a ja tam nie wierzę w takie sprawy Big Grin ścisły umysł Big Grin wszystko da się wyjaśnić Tongue

- justin - 12-09-2007 08:35 PM

A kto powiedział, że ja wierze ?
Jak najbardziej nie Big Grin

- Kamisiacz - 12-09-2007 08:37 PM

To ja jeszcze kiedyś zgasiłam lampkę i odeszłam krok i ona się sama zapaliła Tongue Ale to akurat da się wytłumaczyć Tongue

To jak wytłumaczysz tą postać z czarną chustą? Fatamorgana w środku nocy? Big Grin

- justin - 12-09-2007 08:38 PM

Omamy Big Grin

- Kamisiacz - 12-09-2007 08:41 PM

A opowiedzieć Wam straszą historie? Big Grin Która w sumie nie jest straszna ale jak miałam z 10 lat ot się jej bałam Tongue

- justin - 12-09-2007 08:42 PM

Opowiedz Big Grin

- Kamisiacz - 12-09-2007 08:50 PM

Doszłam do wniosku że teraz to w ogóle nie jest straszne Big Grin Ale bynajmniej kiedyś było Big Grin To sie pośmiejecie prędzej przy tym Big Grin

Byłą sobie starsza pani, która mieszkała sama. Pewnego dnia poszła na zakupy do miasta i tam dowiedziała się, że w mieście grasuje psychopata, który uciekł z zakładu zamkniętego. Kobieta szybko wróciła do domu i zamknęła za sobą szczelnie drzwi. Usiadła w fotelu a obok niej kotek. Do tej pory zdążyło się już ściemnić. Po chwili usłyszała kapanie, poszła do kuchni i dokręciła kran, wróciła do salonu, kotek ją polizał i czuła się bezpiecznie. Zaraz znów usłyszała kapanie, zakręciła kran w łazience, wróciła na fotel, kotek ją polizał i poczuła się bezpiecznie. Po kilkunastu minutach znów usłyszała kapanie, zdenerwowała się i zapaliła światło a przy kaloryferze zobaczyła przywiązanego swojego kotka, z którego kapała krew na ziemię, a obok niego znajdowała się karteczka Nie tylko koty potrafią lizać

- myys - 12-09-2007 08:53 PM

Eeee Big Grin
Pewnie 10 lat temu to też by było dla mnie straszne Big Grin
A w ogole to skad ja znałas ? Big Grin

- Kamisiacz - 12-09-2007 08:55 PM

No jako 10 letnia dziewczynka to się bałąm tego opowiadania Tongue Teraz to się śmieję to monitora jak to czytam Tongue
A znam to od koleżanki Wink

- justin - 12-09-2007 08:56 PM

Dobre Big Grin Big Grin Big Grin
Ale straszne to nie Big Grin Bo już za stara na to jestem Big Grin

Dodane po 19 sekundach:

Aaaa i szkoda tego kotka...

- Nel - 12-09-2007 08:58 PM

hahah Big Grin mnie takie historie śmiesza Big Grin nie no bez przesady ^^ a co do takich zjawisk, to jedyne w sumie które mi się zdarzy;lo to radio mi sie samo włączyło ^^

- justin - 12-09-2007 08:59 PM

Budzik pewnie jakiś nastawiłaś Big Grin
I czemu śmiejecie się ze śmierci kotka?
Mi jego szkoda jest.

- Kamisiacz - 12-09-2007 09:00 PM

No mi kotka też, ale wyobraź sobie, że Cię coś liże a potem okazuje się ze to był psychopata Tongue

A to że się sam wąłczył to pewnie jakieś spięcie.

- justin - 12-09-2007 09:04 PM

W Supernatural jest wiele ciekawych nadprzyrodzonych historii Big Grin
Kami juz jedną obaliła Big Grin

- Nel - 12-09-2007 09:09 PM

język kota jest w strukturze zupełnie inny niż człowieka i nawet gościu który nie posiada kota z łatwościa by to rozpoznał Tongue
a co do radia to na pewno nie włączałam budzika bo go w tym radiu nie ma Tongue

- justin - 12-09-2007 09:11 PM

To Kami dobrze mówi, że spięcie Big Grin
A co do języka to racja Big Grin Bo przecież tamten o wiele większy jest od języka kota Big Grin
e7ka powiesz do lustra 3 razy Bloody Mary ? :>

- Nel - 12-09-2007 09:16 PM

Powiedzialam Big Grin i żyję Big Grin a co do spięcia to pewnie to było to Big Grin a co do języka to chodzilo mi nawet nie o wielkość tylko o strukturę Big Grin koty mają bardziej szorstkie języki Tongue

- justin - 12-09-2007 09:38 PM

Ale odważne z Was ludzie Big Grin A ja nie powiem Tongue
No tak Wy nie oglądałyście SN Big Grin
Whatever Big Grin i takk głupie z tym językiem kota Big Grin

- Kamisiacz - 12-09-2007 10:41 PM

No ale to był psychopata, więc nigdy nic nie wiadomo :lol:
justin więc nie masz na sumieniu ani mnie ani e7ki Tongue Albo może to dlatego że nic złego nie zrobiłyśmy ani nie widziałyśmy. chociaż nigdy nie wiadomo, czy mary zaraz nie przyjdzie Tongue

- Nel - 12-09-2007 11:37 PM

ja tam się jej nie boję Big Grin jak ją zobaczę to zadzwonię po kolegę który zna karate xD albo do koleżanki która zna tae kwon-do xD

- mya - 12-10-2007 12:08 AM

Cytat:Byłą sobie starsza pani, która mieszkała sama. Pewnego dnia poszła na zakupy do miasta i tam dowiedziała się, że w mieście grasuje psychopata, który uciekł z zakładu zamkniętego. Kobieta szybko wróciła do domu i zamknęła za sobą szczelnie drzwi. Usiadła w fotelu a obok niej kotek. Do tej pory zdążyło się już ściemnić. Po chwili usłyszała kapanie, poszła do kuchni i dokręciła kran, wróciła do salonu, kotek ją polizał i czuła się bezpiecznie. Zaraz znów usłyszała kapanie, zakręciła kran w łazience, wróciła na fotel, kotek ją polizał i poczuła się bezpiecznie. Po kilkunastu minutach znów usłyszała kapanie, zdenerwowała się i zapaliła światło a przy kaloryferze zobaczyła przywiązanego swojego kotka, z którego kapała krew na ziemię, a obok niego znajdowała się karteczka Nie tylko koty potrafią lizać

znam to tylko z psem, coś o małej dziewczynce co została sama w domu z psem i z ta kapiaca wodai na kociec jest "nie tylko psy potrafia lizać" historia może śmieszna, ale w nocy na obozach(właśnie obozach taekwon-do Big Grin) jak opowiadaliśmy takie historie to wyobraźnia zaczynała działać... Tongue

- foragain - 12-10-2007 12:22 AM

o ja lubie takie historie Big Grin

dla mnie najbardziej straszne jest ze wydaje mi sie ze komus sie cos stanie ( gdybyscie to widzieli , straszne :shock: i dziwne )

albo nieraz mi sie zdaje ze ktoś chodzi po domu :roll:

a pamietacie własnie ten program na tvn nie do wiary ( teraz chyba juz nie leci Tongue )

- Kamisiacz - 12-10-2007 12:25 AM

Pamiętam, dlatego tak nazwałam temat Tongue Ale starałam sie go nie oglądać z wiadomych przyczyn Big Grin

- mya - 12-10-2007 12:49 AM

Ja czasami mam tak, że nie mogę zasnąć, bo mam wrażenie, że coś temu komuś się stanie, ale na szczeście nigdy to się nie spełniło. I często mam głupie sny, takie że coś złego się w nich dzieje. Ale nie są to (i dobrze) sny prorocze.

Co do programu Nie Do Wiary raczej nie oglądałam, bo wydawał mi się głupi jak np. o tym ufo było, ale pamiętam, że raz oglądałam 1 odcinek to było o jakimś dziwnym stworzeniu(już nie pamiętam o co w tym chodziło) i to było nawet ciekawe.

- Nel - 12-10-2007 08:38 PM

ja też oglądałam jeden odcinek...było o jakimś wielgachnym psie widmo, co podzwaniał łañcuchami :lol:
a co do snów to może i jestem dziwna, ale czasem jak mam koszmar to nie budzę sie zlana potem przerażona itp.. tylko ciesze się że fajny i realistyczny sen miałam xD te sny naprawdę mnie śmieszą Tongue chociaż wole owx normalne Big Grin

- foragain - 12-10-2007 10:34 PM

a mnie straszy cookie monster jest taki podobny do ..... Big Grin az strach wypowiedzieć :roll:

- justin - 12-10-2007 10:35 PM

Cytat:jest taki podobny do ..... Very Happy
doo....ciasteczka :lol:

- Kamisiacz - 12-10-2007 10:38 PM

A ja tam z cookie monsterem żyje za pan brat Big Grin

- foragain - 12-10-2007 10:40 PM

nie to nie jest ciasteczko to jest cos goszego to jest Kkk.... az strasznie to imie jest Tongue

- justin - 12-10-2007 10:43 PM

Ale zmyślacie Big Grin
Nie ma ciasteczkowych potworów Big Grin

- Kamisiacz - 12-10-2007 10:45 PM

Są!

- foragain - 12-10-2007 10:49 PM

jak to nie są nawet jednego zapewne znasz :roll:

ale to jest strrrraszzzne Tongue

ale dobra powiem ten ciasteczkowy potwór nazywa sie Kamilla Plamilla Big Grin

- Kamisiacz - 12-10-2007 11:00 PM

Ja??!! Zarzucasz mi że jestem ciasteczkowym potworem? for jak mogleś mnie wydać! Tongue

- foragain - 12-10-2007 11:09 PM

wkoñcu musiałem wyrzucic to z siebie Big Grin

- ...:::Damiano:::... - 12-11-2007 08:19 AM

Ciasteczkowe potwory? xD Ale temat xD

Ja lubiałem ' Nie do wiary ' oglądać Big Grin Nie zawsze oglądałem, no ale oglądałem Smile

Jak Wy możecie w takie rzeczy nie wierzyć xD

- ala.wzs - 12-15-2007 10:44 PM

ja czasem nie mogę zasnąć bo ciągle coś 'pyka' w domu... albo cos stuknie gdzieś i odrazu się wybudzam xD albo mam takie odczucie jakby ktoś wchodził do pokoju. nie że słyszę tylko jakbym czuła kogoś obecność. tak jak czasem wydaje się że ktoś za plecami stoi o.O
takie brrrr... to jest :roll:

- Nel - 12-15-2007 11:10 PM

ja kiedyś nie mogłam spać, bo myślałam cały czas o tym jak to bedzie kiedy umrę, czy cos bedę czuć, czy poprostu leżeć w ciemności sama, czy normalnie stracę świadomość Tongue albo jak umrze moja mama itp Tongue to straszne było Sad ale teraz zasypiam w ciągu 5 minut i nawet jak mam koszmary to je lubię Big Grin i nie boję się ciemności Big Grin wrecz przeciwnie, żeby zasnąć muszę mieć najlepiej kompletną ciemność Wink

- justin - 12-16-2007 12:26 AM

Zeby zasnąc kompletna ciemnosc to podstawa.
Cytat:ja kiedyś nie mogłam spać, bo myślałam cały czas o tym jak to bedzie kiedy umrę, czy cos bedę czuć, czy poprostu leżeć w ciemności sama, czy normalnie stracę świadomość
straszne.

- Kamisiacz - 12-16-2007 12:06 PM

Cytat:ja kiedyś nie mogłam spać, bo myślałam cały czas o tym jak to bedzie kiedy umrę, czy cos bedę czuć, czy poprostu leżeć w ciemności sama, czy normalnie stracę świadomość Razz
Też tak miałam przez pewien czas, że przed snem myślałam o śmierci. Myśląc o tym w dzieñ to nie jest takie straszne, ale jak leżysz po ciemku to jest okropne.

- ...:::Damiano:::... - 12-16-2007 12:16 PM

Myślenie o śmierci przed snem jest takie straszne ? xD

Co w tym strasznego ? Tongue

- Kamisiacz - 12-16-2007 12:23 PM

No bo zastanawiam się co będzie jak umrę, wyobraź sobie co będzie się wtedy działo? No nie wiem jak to wytłumaczyć ale to nie za fajne uczucie Tongue

- ...:::Damiano:::... - 12-16-2007 12:29 PM

No jak umrę, to każdy będzie mnie opłakiwał przez jakiś czas, no a później dadzą już sobie spokój z płaczem Tongue

- Kamisiacz - 12-16-2007 12:34 PM

No ale co będzie z Tobą.

- ...:::Damiano:::... - 12-16-2007 12:40 PM

Pogrzebią mnie w Ziemi... No a potem zostanie ze mnie proch.

- Kamisiacz - 12-16-2007 12:44 PM

Ale Ty przyziemnie myślisz Tongue Ciało to nie wszystko.
Nieważne.

- Nel - 12-16-2007 01:01 PM

ja się bałam tego że nie strace świadomości kiedy mnie pochowają i do koñca świata będę tam leżała sama w ciemności..... ale nieważne Tongue

- OS - 12-26-2007 01:58 PM

nie bedziesz lezala sama ktos obok Ciebie bedzie Smile
a smierc jest normalna, kazdy umrze wiec co w niej paranormalnego .? Big Grin

- Nel - 01-06-2008 11:14 PM

Tongue
już się nie boję i o tym nie myśle Tongue mówię że jak byłam mała to tak myślałam Tongue

- vani - 01-07-2008 01:01 AM

moja kolezanka ma takie schizy z tym ze szok.
np. nie spi od sciany bo kiedys ogladala filmik z wiedzma i mysli ze ze sciany wyjdzie wiedzma xD

- Nel - 01-07-2008 04:16 PM

a ja lubię sie do ściany przytulić xD

- vani - 01-07-2008 07:20 PM

lubie poprostu poruszac sie po łóżku xD
wiedzmy mi nie przeszkadzaja ;P

- Nel - 01-07-2008 08:06 PM

Cytat:lubie poprostu poruszac sie po łóżku
hahaha :lol2: :lol2:
wyjete z kontekstu fajnie brzmi xD xD

- vani - 01-08-2008 12:41 AM

heh.
wlasnie nie wiedzialam jak to ujac zeby stosownie to zabrzmiało xD

a co do tego temu : Nie do wiary.
to wystarczy wejsc na youtube.com wpisac jakas fraze np. zjawa i juz masz beret zryty.
no ewentualnie mozesz pogadac z moim kolega który równie dobrze zrobi ci siano w głowie xD

- Bee132 - 01-11-2008 04:39 PM

straszne.. juz się boję Tongue Nie ma co się śmierci bać...

Cytat:lubie poprostu poruszac sie po łóżku
ja się tak w nocy wiercę i kręcę, że głowa mała...

- OS - 01-17-2008 07:12 PM

To normalna rzecz i spotka kazdego tylko nie wiadomo kiedy Smile

- Bee132 - 01-17-2008 08:23 PM

W pewnym sensie to ta historia z kotem/ psem jest straszna...
zwłaszcza na:

Cytat:obozach

- Nel - 03-24-2008 10:50 PM

Cytat:ja się tak w nocy wiercę i kręcę, że głowa mała...
ja się kręciłam dopóki na obóz nie pojechałam gdzie musiałam spać nieruchomo, bo inaczej zleciałabym 2 metry w dół i to bez możliwości amortyzacji, bo zawinięta byłam w śpiwór po uszy Big Grin
ale za to podobno gadam czasem przez sen Tongue i to w języku, którego nikt nie rozumie, a za każdym razem brzmi podobnie Tongue
ojciec mi próbował kiedyś wmówić, że mówię językiem pradawnych ludzi xD