![]() |
Koncerty - Wersja do druku +- rockm.serialowo.com | forum muzyczne (http://rockm.serialowo.com) +-- Dział: OTHER MUSIC (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: OGÓLNIE O MUZYCE (/forumdisplay.php?fid=28) +--- Wątek: Koncerty (/showthread.php?tid=139) |
Koncerty - mya - 10-21-2007 01:38 PM Tu piszcie o zblizajacych sie koncertach w Polsce oraz koncertach zagraniczncyh. Możecie pisać o koncertach, na których byliście i podzielić się wrażeniami lub pisać na jakich wykonawców kocert chcialibyście pójść ![]() - mya - 12-14-2007 02:05 AM Wiem, że ta informacja jest już na forum, ale wklejam to również tu, bo w koñcu po to jest ten temat ![]() KONCERT AVRIL LAVIGNE W POLSCE miejsce - Wrocław, Hala Stulecia data - 5.07.2008 bilety płyta - 88 PLN miejsca siedzące - 88 PLN Jak ktoś wie jeszcze o jakichś koncertach może się z nami podzielić informacją ![]() - globus - 02-20-2008 03:30 PM 23.01.2008 £ódź tawerna Cape Horn ALARM+BACHOR+BANDA £YSEGO+MORDA W KUBE£ ZAPRASZAM!! - *olka* - 03-15-2008 03:25 PM 19 czerwca - Billy Talent w Warszawie ![]() http://www.lastfm.pl/event/545400 RE: Koncerty - justin - 06-17-2009 03:27 PM http://www.lastfm.pl/event/1110881 !!!!!!!!!!!!!!! xD RE: Koncerty - Kamisiacz - 06-17-2009 04:10 PM jak szaleją z koncertami w Polsce ![]() RE: Koncerty - justin - 06-17-2009 04:25 PM za to m.in. ich kocham! teraz tylko zarobić na bilet i dojazd xD praco wakacyjna nadchodze ! xD RE: Koncerty - foragain - 06-18-2009 11:31 AM ja mam się zamiar wybrać ![]() ![]() RE: Koncerty - justin - 06-18-2009 11:57 AM boże. Maciej i Placebo. będziemy razem skakać, tutaj mi pomożesz do barierek sie dopchać ![]() RE: Koncerty - Ireth - 06-28-2009 01:01 PM Aaaa! Placebo! xD Łaaa, mimo, że się nie uda być na openerze to przynajmniej do Warszawy jadę! ;D Polujemy na bilety od 5 lipca ;D Aaaa! Placebo! xD Łaaa, mimo, że się nie uda być na openerze to przynajmniej do Warszawy jadę! ;D Polujemy na bilety od 5 lipca ;D RE: Koncerty - justin - 06-28-2009 06:01 PM zrządzenie losu, że piątego akurat będe się na Placebo bawić w Gdyni. mam nadzieję, że nie zabiorą mi wszystkich biletów sprzed nosa... ooo. RE: Koncerty - bluevein - 06-29-2009 04:59 PM justin, napisz mi swój numer telefonu to Cię tam gdzieś znajdę ![]() ![]() RE: Koncerty - bluevein - 08-26-2009 01:48 AM AAAAA! właśnie wróciłam z Radiohead! matko boska, ledwo żyję, jestem mega zmęczona, ale było warto ![]() jeden z lepszych koncertów w moim życiu. klimat, nagłośnienie, setlista, BAJKA! a ja zagrali moją ulubioną piosenkę to myślałam, że zejde z tego świata ze wzruszenia ![]() RE: Koncerty - justin - 08-26-2009 01:54 AM a jaka była setlista ? :> RE: Koncerty - myys - 08-26-2009 04:59 AM 1. 15 Step 2. There There 3. Weird Fishes/Arpeggi 4. All I Need 5. Optimistic 6. 2+2=5 7. Street Spirit (Fade Out) 8. The Gloaming 9. Myxomatosis 10. Paranoid Android 11. Videotape 12. Nude 13. Karma Police 14. Bangers + Mash 15. Bodysnatchers 16. Idioteque 17. Everything In Its Right Place *** 18. You and Whose Army? 19. These Are My Twisted Words 20. Jigsaw Falling Into Place 21. I Might Be Wrong 22. The National Anthem *** 23. Reckoner 24. Lucky 25. Creep Umierałam przy Karma Police,ale to wiedziałam że tak będzie. Niesamowity dla mnie początek i koniec, szaleństwa jak Creep zaczeli nie da się opisać po prostu ![]() ![]() RE: Koncerty - Ireth - 08-26-2009 09:56 AM Ja bym umarla przy Creep. Blue, masz całkiem przyjemne wakacje ;P Opener, Radiohead. Nie za dużo szczęścia na raz?! xD RE: Koncerty - bluevein - 08-26-2009 11:21 AM Nie było człowieka, który by nie zwariował na dźwięk Creep ![]() A na Street Spirit to się prawie popłakałam, bo nie spodziewałam się, że ją zagrają [bo normalnie nie grali] a to moja ulubiona piosenka. Grali 2 godziny a mi to minęło jak z pół godziny.... same moje ulubione piosenki a ja i tak chciałam więcej *.* jeden z koncertów życia! haha! i na tym się nie kończy! przede mną jeszcze MGMT i Razorlight ![]() RE: Koncerty - Ireth - 08-26-2009 11:46 AM Pięknie blue! xD Kurdę, ja byłam na U2 i umieram do dzisiaj. Zakochana <3 I jeszcze Placebo w Warszawie po kilku miesiącach po Openerze. Oby tak dalej w Polsce, oby tak dalej! Ja ostatnio byłam na Indios Bravos. Trzeci raz. Genialni są. A w piątek idę po raz czwarty. A co! ![]() Trzymam kciuki za Red Hotów, są już w studio, więc pewnie pojawi się płyta i (daj boże) koncerty w Europie i (daaaaj boże) w Chorzowie. Mogliby, bo ostatni koncert taki średnio entuzjastyczny był, widać że ta przerwa była im potrzebna. A potem... kurdę, zbliża się taki moment, że wszystkie moje ulubione te najbardziej ubóstwiane zespoły dały w PL koncerty i ja na nich byłam. STRACH SIĘ BAĆ! Szaaaaaaaleeeeeeeeejeeeeeeeeemy! ![]() But I'm a creeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep!!!!!!!!!!!!!!! Kto jedzie do Wawy na Placki?! xD I kto uważa że nowy perkusista JEST ZAJEBISTY?! ![]() RE: Koncerty - justin - 08-26-2009 12:00 PM ołaaa, to piękny popis dali, tylko jednej mojej piosenki nie zagrali. Ja jadę na Placki! Ja! Już mam bilet! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A mi się marzy The Maccabees! Szaleństwo. 4 dni po Placebo w Warszawie i 6 dni po w Krakowie ![]() ![]() ![]() A Tobie blue to zazdroszczę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ahh, ja bym chciała, żeby The Temper Trap przyjechali do Polski ![]() No i My Chemical Romance ![]() ![]() ![]() ![]() 'no i moje miłości folkowe, na co już nigdy nie mogę raczej liczyć xD RE: Koncerty - Ireth - 08-26-2009 12:12 PM Wiadomo, niektóre koncerty marzeń są poza zasięgiem (Beatles, Led Zeppelin, Pink Floyd itd). Ale cieszmy się, że w Polsce się dzieje. Nosz kurdę, jak Madonna u nas była i Britney już prawie xD Jeszcze Dżastina zabrakło xD Buahaha. Justin ja jeszcze nie mam biletu, bo obecnie wydaje kasę na ciuchy no ale na razie nie muszę się spieszyć. CHYBA. O i jeszcze w piątek zobaczę sobie Strachy na Lachy, a co! W ogóle to chciałabym żeby ogłosili kto będzie na Openerze 2010 xD I... i... wiem! Poszłabym na Linkin Park i Green Day. Nie słucham zbyt często ale to mogą być dobre koncerty. btw widziałam fragmenty koncertu Lily Allen na openerze i powiem krótko: nie dziwota, że ciągle gada głupoty w gazetach, bo inaczej kto chciałby słuchać jej na żywo?! ![]() I ponieważ czuję się najarana po przesłuchaniu U2 i innych fascynujących kapel zacytuję fragment otwieracza z Chorzowa: These days are better than that! *Breathe* Ludzie, cieszcie się wakacjami, ostatnie dni. Dzieje się coś u Was w tych waszych mieścinach? Mam nadzieję że tak. RE: Koncerty - justin - 08-26-2009 12:16 PM haha, prawie Britney xD biedna moja siostra, która czekała na ten kocnert. no sektory są jeszcze prawie puste niby więc najwyżej w sektorach wylądujesz xD a mnie się tam miło sluchało Lily, siedziałam sobie na trawce i spokojnie słuchałam ;p Podobało mi isę pewnie dlatego, że szaleństwa nie było a ja ładowałam baterie na później xD no i nie spodziewałam się niczego dobrego w sumie a bez wymagań zawsze efekt jest lepszy ;p A u mnie nic się nei dzieje, ha. żadnych fajnych koncertów. zakichany Wrocław ![]() RE: Koncerty - bluevein - 08-26-2009 12:24 PM Mi się marzy jechać jeszcze na Archive i na Porcupane Tree, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie ![]() wiem, że idę na The Sounds bo jest w Poznaniu i chyba na Yanna Tiersena, bo też będzie w Poznaniu i to tylko za 50 zł ![]() RE: Koncerty - justin - 08-26-2009 12:26 PM Czemu w tym Poznaniu tak dużo się dzieje,hm,hm ? ![]() a we Wrocławiu tak malo ;P RE: Koncerty - Ireth - 08-26-2009 12:27 PM Ja widziałam bilety na płytę. SEKTORY?! WTF?! xD Ja idę na koncert a nie przedstawienie teatralne. No siedzieć na trawce ok, ale jak jest jej konkretnie koncert to co - idziesz na płytę i szalejesz? Chyba nie do końca. Ja jadę do (uwaga!) Brzeszcz na Rock Reggae Festiwal. Nie mam pojęcia gdzie to jest, ale luz ![]() Więc Ty mi nie mów że we Wrocku się nic nie dzieje. RE: Koncerty - justin - 08-26-2009 12:38 PM nie no, są jeszcze na płytę. A z tym sektorem to żartowałam ![]() A Lao Che jest genialne na żywo więc baw się dobrze ![]() RE: Koncerty - Ireth - 08-26-2009 12:42 PM Będę, będę! Wyciągnę moje czerwone glany z szafy i pooogo xD RE: Koncerty - justin - 08-26-2009 01:02 PM Ja nie lubię ostrego pogo ;p nie lubie wciskania łokci w moje biedne ciało ![]() Ja wole sobie poskakać i pomachać kulturalnie ![]() RE: Koncerty - bluevein - 08-26-2009 03:27 PM Ireth! ty lepiej mi napisz coś o Snow Patrol! ![]() RE: Koncerty - Ireth - 08-26-2009 10:04 PM Powiem szczerze, że podwójnie się cieszyłam że będę na U2 i przy okazji zobaczę Snow Patrol. I wiele osób z którymi potem rozmawiałam, są zgodne: Boski support. Przede wszystkim niesamowity kontakt z publiką, w dodatku wiem, że obok mnie ktoś miał wielki napis: Welcome home, Snow Patrol! Także chłopaki się ucieszyli. Klawiszowiec w czasie tych kilku piosenek *niestety nieco krócej niż na innych koncertach* wypił sporo piw, m.in. tyskie i zdaje się lecha xD Zabrakło czasu na absolutnie ukochane 'Make this go on forever' ale setlista i tak była niezła: 1. If There's A Rocket Tie Me To It Play Video 2. Chocolate Play Video 3. Hands Open Play Video 4. Shut Your Eyes Play Video 5. Run Play Video 6. Chasing Cars Play Video 7. Crack The Shutters Play Video 8. Open Your Eyes Play Video 9. You're All I Have Play Video Gary Lightbody był zajebisty, cały koncert się uśmiechał i naprawdę porwał publiczność. Ja byłam bardzo szczęśliwa, że to właśnie oni supportują. Nathan Connolly stał praktycznie naprzeciwko mnie i wiele razy coś szeptał klawiszowcowi w dodatku raz stanął bardzo blisko Garego kiedy ten śpiewał i myślałam że zaraz pójdą w ślinę xD Paul Wilson miał rękę w gipsie ale to mu nie przeszkodziło świetnie grać xD poszły brawa dla niego. Snow Patrol wspomniał, że w Chorzowie było najwięcej ludzi na supporcie i świetnie się bawi i strasznie się cieszy. Kurdę, już wtedy się nie oszczędzałam i nie mam pojęcia jak dotrwałam do U2. Chociaż jak oni weszli na scenę poczułam taki przypływ adrenaliny....! Wracają co SP - następnego dnia po Chorzowie pojawił się tekst napisany przez Gary'ego na oficjalnej stronie U2. Śledzę tą stronę i to chyba pierwszy tekst jaki od nich się tam pojawił. Co pisał? Zacytuję fragmenty, na całość zapraszam tutaj : "I had to write about this. I simply had to. (...) The shows so far on this tour have all been amazing and each night the crowd's reaction to U2 has been loud and joyous and passionate. Last night in Poland though was something else. Hard to explain. Let me try. I have never in my life seen a crowd reaction like that of Katowice last night. (...)Then The Edge takes to the piano for New Year's Day (playing it guitar pick still between his fingers!) and the place is bathed in red and white instantly. Red cards held aloft by the people on the floor and white cards in the seats to make a giant Polish flag you could probably see from space. It took the breath clean out of me. (...) I won't forget is the tears that came to me then. In floods. And when I turned to check if anyone had snared me for blubbing I realised that every single person around me also had tears in their eyes (...) Last night was something I've never seen before and I can't quite fathom it. Not sure I ever will or even want to. It will sit alongside the greatest nights of my life and I thank U2 and Poland for thatAlso thank you to the Polish U2 fans for giving us the best reaction to our own set we've had on this tour so far.. (...)" Czytałam to milion razy. Wieczny zaciesz Gary'ego: ![]() ![]() ![]() Wiem jedno: na żywo brzmią lepiej (!!) niż na płycie + jeśli grali bym w Polsce: JADĘ! Czytałam opinie ludzi z forum U2. O ile wcześniej mieli średnie zdanie o tym zespole albo żadne tak po koncercie zgodnie uznali, że to był mistrzowski support. Naprawdę spełnił swoją rolę i rozgrzał publiczność. ![]() Czy blue jest usatysfakcjonowana? Jak dostanę fotki od poznanej dziewczyny z golden circle to wkleję ![]() RE: Koncerty - justin - 08-26-2009 10:14 PM łał, łał ![]() ![]() łał ![]() RE: Koncerty - bluevein - 08-26-2009 10:17 PM Bo ogólnie dopiero dzisiaj przypomniało mi się, że przecież Snow Patrol było w Polsce... i umarłam ponownie. Tak jak wczoraj ze wzruszenia i radości po Radiohead tak tym razem z wielkiej rozpaczy, że mnie nie było w Chorzowie. A wszystko właśnie przez ten text Garego na stronie U2. Wpisałam sobie dzisiaj w google Snow Patrol, Poland żeby przeczytać jakąś recenzje, ale zamiast tego właśnie wyskoczył tekst Garego i choć przeczytałam go do tej pory setki razy to za każdym razem się wzruszam. Naprawdę. Nie było mnie tam, ale jestem dumna z Polski i z polaków. Pluję sobie w brodę, że nie byłam w stanie polubić U2 na tyle żeby jechać na ich koncert i zobaczyć SP. RE: Koncerty - Ireth - 08-26-2009 10:23 PM Ja też się mocno wzruszyłam jak to czytałam *a emocje po U2 był całkiem świeże* blue, jestem pewna, że wystarczyłoby gdybyś lubiła U2 żeby pojechać ( o ile 190 zł to nie problem no i lokalizacja: śląsk). U2 pokazało klasę jak na żyjącą legendę rocka przystało. To co zrobili zmiotło moje wyobrażenia o koncercie i mogę powiedzieć tylko że Red Hot'om się chyba mocno nie chciało. Natomiast Snow Patrol. Jezu. TO BYŁO NIESAMOWITE. I jak ktoś chce mi powiedzieć, że U2 są ciency to może się szykować na długą rozmowę ze mną. Bo ich szczerze pokochałam po tym co zobaczyłam 6.08.09 W ogóle ten dzień był taki nieziemski że jak teraz komuś opowiadam wszystko po kolei to wracają emocje i często brakuje mi słów. Snow Patrol wspomniał, że ma nadzieję wrócić do Polski wkrótce. Bardzo na to liczę! ![]() RE: Koncerty - bluevein - 08-26-2009 10:25 PM U2 mają klasę i ja to wiem! świadczyć o tym mogą już same supporty. Wcześniej The Killers, teraz Snow Patrol ![]() A jak SP wróci to na bank pojadę, nie darowałabym sobie gdybym przepuściła ich koncert ![]() RE: Koncerty - Ireth - 08-26-2009 10:29 PM W zbliżającym się tourze w USA za support robi MUSE xD Znaczy jak i tak wolę SP. Ale wiem, że inni teraz mają mokro xD RE: Koncerty - bluevein - 08-26-2009 10:32 PM A to wiem ![]() a potem jeszcze Black Eyed Peace ![]() było też Kaiser Chiefs i Glasvegas... w ogóle chciałam zauważyć, że polska publiczność jest zajebista ![]() zaskakujemy dosłownie wszystkich co tu przyjeżdżają ![]() RE: Koncerty - justin - 08-26-2009 10:36 PM bo my nie mamy takiego wypasu jak w USA i wszyscy się cieszą i są podekscytowani na koncertach ![]() RE: Koncerty - bluevein - 08-26-2009 10:41 PM E tam, coś w nas jest, ja Ci mówię ![]() jako kibice sportowi też dajemy czadu! ano i w ogóle to chciałabym się wybrać jeszcze na Depeche Mode w lutym ![]() RE: Koncerty - justin - 08-26-2009 10:43 PM no może ![]() ![]() RE: Koncerty - Ireth - 08-26-2009 10:46 PM Właśnie ekipa, którą poznałam czekając od 8 rano przy barierkach była łącznie na 6 koncertach U2 na europejskiej trasie. Mówili, że w innych miastach (Berlin, Luksemburg) jest o wiele mniej ludzi tak wcześnie, panuje bardziej luźna atmosfera, nikt się nie pcha. Bo oni przywykli. Mają pełno takich koncertów, przyjeżdżają wszelkie gwiazdy i giwazdeczki. Więc się nie ekscytują. A Polakom jeszcze mało i choć ten rok był naprawdę przełomowy (poprzedni też - The Police, Rolling Stones, Sex Pistols, Iron Maiden, Eric Clapton, Celine Dion, Nelly Furtado) to dalej są to dla nas wydarzenia - 'koncerty roku' A to co się działo jak poszło w świat że przyjeżdża Madonna. 50 lat na karku, 30 lat grania i pierwszy raz w Polsce! Tyle tylko, że potem muzycy też widząc rekacje tłumu chętniej do nas wracają. I to mi się podoba. Więc życząc sobie więcej koncertów i festiwali rankingu światowego - liczę, że PL fani będą zawsze pokazywali taką klasę. Koniec wywodu ![]() RE: Koncerty - bluevein - 08-26-2009 10:46 PM LOL, ale sama aż nie wierzę, że w tym roku przeżyłam co przeżyłam ![]() MGMT będzie pięknym zakończeniem moim iście koncertowych wakacji ![]() RE: Koncerty - justin - 08-26-2009 10:49 PM MGMT *evil* nie lubię Cię xD RE: Koncerty - Ireth - 08-26-2009 11:16 PM blue, widziałaś ten filmik? http://www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,92327,6967954,Na_luzie__oko_Thoma.html RE: Koncerty - bluevein - 08-26-2009 11:19 PM widziałam inny, ale też z okiem ![]() to był jeden z tych momentów, gdzie tłum po prostu oszalał ![]() RE: Koncerty - Ireth - 08-27-2009 07:55 AM ![]() ![]() ![]() ![]() Zabawa piłeczką była całkiem niezła, ale potem obrywałam po głowie bo nie skupialam się tak bardzo żeby ją podbijać xD ![]() 'To jest prawdziwy rock'n'roll' - czy jakoś tak to Gary ujął. ![]() Blisko, bliżej... ![]() ![]() Zdjęcia nie są mojego autorstwa. RE: Koncerty - bluevein - 08-27-2009 10:59 AM W ogóle chciałam napisać, że scena U2 jest prze-mega-zajebista ![]() dzięki za zdjęcia! są super kjut ![]() w ogóle Gary ma to do siebie, że rozkochuje w sobie publiczność wszędzie, gdzie się pojawi ![]() ah ten jego uśmiech ![]() RE: Koncerty - Ireth - 08-27-2009 11:22 AM Rozkochuje - dokładnie! Gary rządzi ale ja też nie mogłam oderwać oczu od Nathana Connolly. Stał obok mnie, to fakt ale ma w sobie coś takiego że *mrauuu* xD Scena U2: No ja po prostu czułam się przygnieciona. Stałam naprawdę pod samiutką sceną więc wrażenie było tym większe. I chociaż widziałam ją na zdj to i tak PORAŻAJĄCA. W dodatku te kolory, jezusmaria. Każda piosenka to oddzielne wielkie SZOŁ. Że nie wspomnę o telebimie, nie dość że OKRĄGŁYM to jeszcze ROZSUWANYM. Było tyle niesamowitych momentów, tyle zaskakujących niespodzianek. Milky Way utworzone przez 80 tys świecących telefonów komórkowych. Magia. W dodatku była pełnia księżyca :O .... obracałam się dookoła i gapiłam z otwartą buzią na trybuny. Jeśli pojawi się w necie bootleg dvd z koncertu, albo będziecie miały szanse zobaczyć dvd oficjalne to POLECAM. Ja pewnie się rozkleję. U2 nie przesadzało mówiąc, że czegoś takiego jeszcze nie było. To było SHOW przez duże S, a nie wywijanie dupą Madonny. Od koncertu nie było dnia, żebym nie przesłuchała kilkunastu piosenek U2. Aż zaczynam sama się bać. Bo oni NIE MOGĄ MI SIĘ ZNUDZIĆ. aaa i jeszcze na mtv2 był przegląd teledysków U2. Oglądałam wszystkie 40! JEDNEGO WIECZORA (a raczej nocy). CHORE. <3 SHIT dlaczego nie działa edit?! xD RE: Koncerty - bluevein - 08-27-2009 11:31 AM dlaczego nie działa edit tego nie wiem po dziś dzień, ale ja tego naprawić nie umiem, bo nie mam dostępu do źródła a nawet jakbym miała to bym się bała, że popsuję ![]() jak się pojawi coś w dobrej jakości z koncertu to na pewno zobaczę ![]() ![]() RE: Koncerty - justin - 08-27-2009 11:42 AM edit jest ![]() ![]() ajjj, blue, mam dla Ciebie misje ![]() ![]() ok, to trzecie zdanie to żart ;p RE: Koncerty - Ireth - 08-27-2009 11:49 AM Ok, nieważne. Udajemy że nie walnęłam błędów w poście. Emocje i tak dalej. Poza tym czasem w mowie mojej rodziny pojawiają się jakieś gwarowe powiedzonka i słówka więc czasem ja już sama głupieję. Flaga. Uch, jestem ciekawa jak (bardzo zajebiście) to wyszło. U2 wzięło ekipę żeby to kręciła, więc na pewno pojawi się na oficjalnym dvd. Podczas New Year's Day widziałam tylko malutki fragment sceny i pełno czerwonych szmat dookoła głowy, oczu i ust. RE: Koncerty - justin - 08-27-2009 12:05 PM ahahahah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i Kawałek Kulki, ale to jeden dzień po Placebo wiec odpada ;p RE: Koncerty - justin - 08-27-2009 05:46 PM aaa blue, a masz jakieś zdjęcia z koncertów lub filmiki ? ![]() ja posiadam tylko jeden filmik z Placebo na openerze, okropnej jakości i słychać jak śpiewam, haha xD ale pamiątka jest ![]() no i ze slotu mam zdjęcie z Danielem Benjaminem i filmik jeden ![]() ![]() ![]() RE: Koncerty - bluevein - 08-27-2009 06:42 PM nie mam nic, bo ja nie robię zdjęć ![]() ![]() RE: Koncerty - foragain - 08-28-2009 10:23 PM a no słyszało sie słyszało jak spiewasz ![]() RE: Koncerty - justin - 08-29-2009 01:09 PM ej ej, ja próbuje zapomnieć o tym incydencie więc nie przypominaj ![]() RE: Koncerty - bluevein - 08-29-2009 01:30 PM ja nic nie słyszałam xD RE: Koncerty - justin - 08-29-2009 03:11 PM bo ja zadzwoniłam do Macieja na openerze bodajże podczas Battle For The Sun... ale taka byłam podekscytowana, że śpiewałam i najwidoczniej for najbardziej to mnie słyszał xD xD xD xD haha xD xD RE: Koncerty - bluevein - 08-29-2009 04:07 PM jakie konszakty xD ![]() RE: Koncerty - foragain - 08-30-2009 10:56 PM ma sie te znajomosci ![]() RE: Koncerty - *olka* - 03-08-2011 10:35 PM Oja w tym roku jest tyle koncertów, że ja nie mogę. Nagle zauważyli polske kurka no. RE: Koncerty - justin - 03-08-2011 11:37 PM jakie koncerty masz na myśli ? ![]() RE: Koncerty - *olka* - 03-09-2011 04:33 PM w sensie dla mnie ;d Animal Collective, Patrick Wolf. Arcade Fire, Bonobo... Jeszcze był Yannek i Ólaflur i Tricky i pewnie coś się jeszcze znajdzie. Oczywiście nie mówie juz o Openerze i Offie ;d RE: Koncerty - justin - 03-09-2011 08:11 PM tricky był we wro, prawda? jak było? ja tam narzekam, że we wroclawiu to prawie nic nie ma, a i w sumie nie mam z kim jezdzic na jakiekolwiek koncerty\ no i Sufjan Stevens w Warszawie akurat wtedy gdy nie mogę tam jechac :/ a na Animal Collective to bym sama poszła, pewnie w Warszawie grają ? ![]() RE: Koncerty - *olka* - 03-09-2011 10:11 PM W wawie i krakowie ;d Jak to nie ma jak jest! Yann i Ólaflur i Bonobo i Tricky byli/bedą we wro ;d Jeszcze będzie taki jeden ala Sigur Immanu El w klubie Puzzle, gdzie bóg wie gdzie to jest ;d Ja tam nie mam oporów by iść sama ![]() Na trickim było CZADOWO! Bylam na scenie, pochwaliłam tę wokalistke ktora jest zajebista i ogolnie bylo zajebiście. ![]() RE: Koncerty - justin - 03-09-2011 10:53 PM no wlasnie ;d wiec nic mojego nie ma we wro xD chociaz na tricky'iego chcialam isc. ![]() teraz mogę jedynei żałować ![]() RE: Koncerty - Nel - 04-28-2011 05:05 PM byłam na koncercie Pink Floyd w Łodzi ![]() ![]() ![]() ![]() i na marginesie to się stęskniłam za forum ![]() RE: Koncerty - justin - 04-28-2011 07:51 PM ostatni koncert na jakim byłam... hmm. Muchy po raz 3! ![]() ale ja kocham tych panów, a jeszcze bardziej kocham ich koncerty ![]() na koncert poszłam chora, i po nieprzespanej nocy, a na te 1,5h wszelkie dolegliwości mi zniknęły ![]() dobrze dobrze, że się stęskniłaś ![]() RE: Koncerty - Nel - 04-28-2011 09:21 PM wstyd się przyznac, ale po 4 latach ja nadal nie znam much ![]() ![]() ![]() RE: Koncerty - justin - 04-29-2011 03:07 PM oj tam, wybaczam ![]() zresztą nie każdemu muszą się spodobać ![]() chociaż oni z każdym przesłuchaniem chyba bardziej się podobają ![]() RE: Koncerty - Nel - 04-29-2011 05:21 PM ja w sumie nawet nie wiem czy mi się podobają, może z jedną piosenkę slyszałam raz i tyle ;p od czego być radziła zacząć? RE: Koncerty - justin - 04-29-2011 09:37 PM no nie wiem ;p najlepiej chyba zacząć od początku czyli od płyty "Terroromans" ;;P a piosenki to Galanteria, Zapach Wrzątku... Miasto Doznań, Najważniejszy Dzień... i inne. Do drugiej płyty czyli do Notorycznych Debiutantów przekonałam się dopiero za którymś razem, ale naprawdę kocham tą płytę. Każdą piosenkę w sumie bez wyjątku ![]() RE: Koncerty - Nel - 04-29-2011 09:41 PM ale to takie piosenki bardziej pode mnie czy pod Ciebie? ![]() RE: Koncerty - justin - 04-29-2011 09:47 PM pode mnie ![]() RE: Koncerty - Nel - 04-29-2011 09:50 PM to mi podaj pode mnie lepiej, bo się zniechęcę na wstępie ![]() RE: Koncerty - justin - 04-29-2011 09:53 PM ale nie umiem pod ciebie xD jeśli ci się to nie spodoba to już raczej nie ma bata xD możesz jeszcze z jakąkolwiek piosenką z drugiej płyty spróbować ![]() RE: Koncerty - Nel - 04-29-2011 10:06 PM no pode mnie znaczy - szybsze, weselsze i takie z kurwikiem ![]() ![]() RE: Koncerty - justin - 04-29-2011 10:46 PM oj ciężko będzie... ale pomyślę XD co do muchowych koncertów to na tym drugim co byłam, to na scenę z zespołem się załapałam i gdzieś tam na jutubie wisi filmik jak się kiwam śmiesznie xD RE: Koncerty - Nel - 04-29-2011 10:49 PM aa daj linka ![]() RE: Koncerty - justin - 04-29-2011 10:52 PM coś ty, wstyd ![]() RE: Koncerty - Nel - 04-29-2011 10:53 PM no daj no... RE: Koncerty - justin - 04-29-2011 10:55 PM no nie wiem nie wiem... dałabym jakby for tu nie przylazl xD RE: Koncerty - Nel - 04-29-2011 10:56 PM no to na priv ![]() ![]() RE: Koncerty - justin - 04-29-2011 11:02 PM nie zasłużył ![]() to na priv ![]() RE: Koncerty - Nel - 04-29-2011 11:16 PM Ej, ale luźno tam nawet było, tam to bym się nie bała xD RE: Koncerty - justin - 04-29-2011 11:18 PM bo to było na scenie ![]() ![]() RE: Koncerty - Nel - 04-29-2011 11:20 PM a w Wwie takie są? ![]() ![]() RE: Koncerty - justin - 04-29-2011 11:24 PM nie wiem ;p raczej nie wszystkie w wielkich miejscach się odbywają ;p polskie zespoly to raczej w klubach. ale nie wiem jak to w wawie z wielkością klubow jest;p RE: Koncerty - Nel - 04-29-2011 11:27 PM ja też nie wiem, bo nie mam porównania do innych ![]() a na koncerty ogólnie nie chodzę z załozenia i ze strachu ![]() RE: Koncerty - justin - 04-29-2011 11:29 PM no wiem. żałuj ![]() RE: Koncerty - justin - 05-06-2011 07:44 PM bilety na MCR zakupione. Gerardzie przybywam! a u Ciebie etka jak sprawa z biletami stoi ? ![]() RE: Koncerty - *olka* - 05-06-2011 10:05 PM A tegoroczny Opener na razie mocno mnie zawiódł :| RE: Koncerty - justin - 05-07-2011 09:08 AM kogo obchodzi opener, jak MCR będzie w Polsce xD xD xD xD a na openerze to tylko Coldplay plus pare indie bandów, które można sobie po prostu odpuścić. RE: Koncerty - radek08 - 05-07-2011 03:10 PM Gooral będzie na Openerze. RE: Koncerty - *olka* - 05-07-2011 03:46 PM ach, ja fazę MCR mam juz daaawno za sobą ![]() RE: Koncerty - radek08 - 05-15-2011 11:02 AM Sprawozdanie z dnia : 14.05.2011. Miejscowość : Myślenice. Impreza : Przegląd muzyczny. Kilkanaście kapel(16-18) z czego właściwie wszystkie prezentowały gówno,ale szło się przyzwyczaić więc pogowaliśmy ze stałą ekipą do czego się tylko dało. Efekty są widoczne na moim poranionym ciele : siniaki,spięcia mięśni(dwóch tricepsów i uda),zadrapania itd. ![]() Ogólne wrażenia niezbyt dobre ze względu na after party. Mam wrażenie że albo wątroba zaczęła się rozkładać,albo mam jakiś krwotok wewnętrzny ![]() RE: Koncerty - Nel - 05-15-2011 03:04 PM no i tego się własnie zawsze boję, i tak ostatnio siniaki się u mnie pojawiają nie wiadomo skąd w dziwnych miejscach a co dopiero po takich koncertach ![]() RE: Koncerty - justin - 05-15-2011 09:55 PM no zlitujmy się. jak wejdziesz w największe pogo to pewnie bez szwanku nie wyjdziesz, ale... ja pogo nie lubię. obijanie się bez celu... ni to fajne ni to przyjemne. siniaka to ja raczej nigdy nie miałam po koncercie. a jedyne co mnie bolało to gardło. RE: Koncerty - *olka* - 06-26-2011 10:13 PM No to idzie sie na Patricka ![]() RE: Koncerty - justin - 06-26-2011 10:15 PM się idzie <3 bilet kupiony ? ![]() RE: Koncerty - *olka* - 06-26-2011 10:33 PM No mamuska miała mi kupić jak szła złożyć podanie siostrze ;D |