System reklamy Test
rockm.serialowo.com | forum muzyczne
jak poznaliście GC i co o nich sądzicie ? - Wersja do druku

+- rockm.serialowo.com | forum muzyczne (http://rockm.serialowo.com)
+-- Dział: FORUM (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: ARCHIWUM (/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Wątek: jak poznaliście GC i co o nich sądzicie ? (/showthread.php?tid=135)

jak poznaliście GC i co o nich sądzicie ? - ala.wzs - 10-21-2007 12:47 PM

piszcie jak poznaliście Good Charlotte, no i co sądzicie o tym zespole Big Grin

- Fury - 10-21-2007 12:57 PM

4fun.tv sie klania Tongue puscili I just wanna live no i zasluchalam sie Big Grin
ale to juz dawno temu bylo... o_O

- ala.wzs - 10-21-2007 01:00 PM

o to ja tyz teraz jak w szpitalu byłam to tą piosenkę widziałam, ale jeszcze jak na Mtv jest program Moja własna gwiazda... to tam był odcinek o tym wokaliście xD i mi się nawet spodobał... i teraz się wsłuchuje w nich,więc dużo jeszcze nie powiem Big Grin

- radek08 - 10-21-2007 03:36 PM

A ja miałem tak iż Tongue usłyszałem u kuzyna,ściągłem sobie w domu,słuchałem iiii nagle przestałem Tongue I dopiero niedawno Seth (z theocforum.pl) napisał coś o nowej płycie GCh i się zaczęło na nowo Big Grin Teraz słucham i słucham Tongue

- justin - 10-21-2007 07:12 PM

Kiedys sluchalam tego nalogowo, teraz juz mi przeszlo.

- she - 10-21-2007 10:37 PM

Moja koleżnaka jest ich big fanką od bardzoo dawna
i jużjakiś czas temu jak u niej spałam puszczała GC i jakoś tak polubiłam ten zespół Big Grin

- Seth - 10-21-2007 10:53 PM

gdy zaczynałem moją przygodę z muzyką rockową kolega przyniósł mi album The Young and the Hopeless i album tak mi się spodobał że słuchałem go non stop i to właśnie good charlotte było pierwszym w pełni rockowym zespołem którego zaczełem słuchać Big Grin
wcześniej było jeszcze LP :]

- justin - 10-22-2007 08:32 AM

W sumie Good Charlotte to pop punk Big Grin

- ala.wzs - 10-22-2007 12:17 PM

w części zespołów ciężko określić jaki to gatunek...
osobiście znam dużo takich zespołów i GC jest przykładem Wink rocka ma w sobie trochę ale nie jest to taki wybitnie rockowy zespół... no

- radek08 - 10-22-2007 04:41 PM

Ja bym GCh zaliczył do punk rocka Tongue Zresztą czy to takie ważne Tongue ? Liczy się że wszyscy Ich kochają Big Grin

- Seth - 10-22-2007 05:49 PM

to też zależy od albumu bo osatni jest w troche innym stylu Wink

- Abigail - 10-24-2007 05:57 PM

Poznałam ich dość dawno temu na pewnym forum także o tematyce muzycznej. Trafiłam tam na temat związany z nimi no i przesłuchałam parę piosenek, ściągnęłam 1,2,3, 5, 10.... piosenkę no i słuchałam przez dłuuugi czas.
Teraz już mi przeszło, chociaż czasami do nich wracam.
A tak ogólnie uważam ze grają naprawdę fajnie i warto ich lepiej poznać Wink

- justin - 10-24-2007 05:58 PM

Cytat:Teraz już mi przeszło, chociaż czasami do nich wracam.
Dokładnie, tak samo jest w moim przypadku, sluchalam nalogowo jak bylam w 1 klasie gim. Teraz tylko czasami do nich wracam. Z nowej płyty jedynie znam Beautiful Place.

- radek08 - 10-24-2007 08:51 PM

Dzięki mnie Big Grin To ja Ci powiedziałem że jest ładna Tongue All Black też wymiata Big Grin i obowiązkowo musisz przesłuchać Predictable Big Grin

Good Charlotte - Predictable
http://www.youtube.com/watch?v=JH4c6D0vLuc&eurl=http://teledyski.emuzyka.pl/teledysk/17547.html

- starla - 11-02-2007 05:27 PM

Good Charlotte zaczęłam słuchać po zobaczeniu ich teledysku do "Boys and Girls" Tongue Czyli już dość dawno temu Wink
¦ciągnęłam ich piosenki i się po prostu uzależniłam Tongue. Ale był czas, kiedy prawie przestałam ich słuchać Tongue. No ale zaczęłam znowu i słucham do dziś xD
Uwielbiam ich Wink

- nać. - 11-20-2007 10:17 PM

no, kiedyś od czasu do czasu posłuchałam 'i just wanna live', a niedawno postanowiłam sobie ściągnąć ich płytę. no i jakoś wyszło że ich polubiłam bardziej xd